Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Think Outside the Box

A fost descoperit cel de-al saselea gust: cel al grasimii

de TOTB    
Joi, 18 martie 2010, 17:51 Actualitate

Dulciuri
Foto: Flickr
Cercetatorii australieni responsabili de studiu au aflat astfel de ce oamenii sunt atat de atrasi de alimente grase precum cipsurile si ciocolata. Alaturi de cele cinci gusturi deja cunoscute, mai exista unul pe care cerul gurii pare sa il detecteze, cel al grasimii. "Stim ca limba umana poate detecta cinci gusturi: dulce, sarat, acru, amar si umami (un gust dat de alimente precum sosul de soia sau supa de pui, bogate in proteine)", spune Russell Keast de la Universitatea din Deakin, Australia. "Gratie studiului nostru, am ajuns la concluzia ca exista si un al saselea gust, cel al grasimii".

Citeste mai mult pe Think Outside the Box


Citeste mai multe despre   
























Astra Film Festival 2017

VIDEO INTERVIU Bill Nichols, critic de film si pionier al studiului de film documentar: In timpul facultatii inca nu stiam ca voi deveni. Eu nu eram interesat sa fac bani, ci cautam implinirea. Si a durat o vreme sa imi dau seama.

Bill Nichols, critic de film american, profesor emerit si un pionier al studiului de film documentar contemporan a discutat in cadrul unui interviu despre visele si aspiratiile din tinerete, tehnicile din filmele documentare si influenta tehnologiei in industria cinematografica.
  • Intra in articol pentru a citi principalele declaratii ale lui Bill Nichols

3477 vizualizari






Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică