Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile 

de S.B.     HotNews.ro
Luni, 16 martie 2009, 16:52 Actualitate

ConsTrain organizeaza in perioada 25-26 aprilie 2009 la Bucuresti cursul de "Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile". Termenul limita de inscriere este 16 aprilie 2009.

Cursul „Scriere de proiecte pentru finantare din fonduri nerambursabile” abordeaza 4 elemente esentiale incluse intr-un dosar de finantare:
  • cererea de finantare;
  • studiul de fezabilitate;
  • analiza cost-beneficiu;
  • planul de afaceri.
Accentul va fi pus pe corelarea informatiilor din aceste documente, dar si pe modul de realizare a unor elemente cheie incluse in acestea. Este vorba despre:
  • modul de corelare a obiectivelor, rezultatelor si activitatilor, precum si reflectarea acestora in indicatori;
  • modul de justificare a proiectului din perspectiva nevoilor beneficiarului, evolutiei pietei pe domeniul respectiv si prevederilor din documentele programatice europene si nationale;
  • modul de realizare a previziunilor financiare si a bugetului proiectului.
De asemenea, in cadrul cursului se abordeaza si problematica obtinerii avizelor solicitate pentru depunerea proiectelor.
 
In cele 2 zile ale cursului veti putea schita un proiect pornind de la ideile dvs. de proiect, cu sprijinul permanent al trainerilor si consultantilor ConsTrain, care va vor ghida prin procedurile si regulile stabilite de autoritatile responsabile, dar le vor completa cu „chichite” si detalii punctuale din experienta practica in domeniu.

Pentru detalii consultati www.constrain.ro

Astra Film Festival 2017

VIDEO INTERVIU ​Hanka Kastelicova, producator executiv HBO Europe: Timpul mediu de productie pentru un film documentar HBO este de patru ani, dar am avut si cazuri in care totul s-a intins pe o perioada de 10-14 ani

Hanka Kastelicova, producator executiv HBO Europe, discuta in cadrul unui interviu despre implicarea HBO in productia de filme documentare si numarul mic de cinematografe din Romania: "De exemplu, filmul Lumea Vazuta de Ion B., regizat de Alexandru Nanau, a primit un premiu Emmy. Am continuat cu Alexandru si am produs filmul Toto si surorile lui, film care a fost nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film, echivalentul Oscarului european".
  • Intra in articol pentru a citi principalele declaratii ale lui Hanka Kastelicova

1346 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi