Evaluarea secretarilor de stat este miercuri pe ordinea de zi a Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, transmite Agerpres. Potrivit liderului partidului, Liviu Dragnea este exclus si un vot pentru sanctionarea unor membri de partid.

Presedintele partidului, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu are de gand 'sa execute pe nimeni'. El a adaugat ca guvernul va fi cel care va propune restructurarea sau comasarea unor institutii.

In context, Dragnea a spus ca exclude un vot, miercuri, prin care sa se propuna sanctionarea unor membri de partid. 'Da, eu exclud aceasta varianta, sub nicio forma eu nu voi propune si daca cineva va propune, voi incerca sa uzez de influenta mea in CExN sa nu se ajunga la asta', a completat presedintele PSD.

El a sustinut ca se intelege bine cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau. 'Azi m-am inteles foarte greu, pentru ca era racit cobza si i-am si luat tigarile din fata. Le-am spus si colegilor mei ca sunt niste prostii acele informatii care au iesit nu stiu de unde. Am spus ca eu, personal, nu am de gand ca execut pe nimeni, nici pe domnul Oprisan, nici pe domnul Codrin Stefanescu, nici pe domnul Niculae Badalau, chiar nu', a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus, la finalul sedintei Biroului Permanent National la PSD de luni, ca premierul Viorica Dancila a prezentat o informare privitoare la perioada de la instalare si pana in prezent, precum si care sunt actiunile pe care le-a intreprins.

Intrebat daca s-a discutat despre restructurarea sau comasarea unor institutii, Dragnea a spus: 'Astept de la guvern sa vina cu aceste propuneri'.