Caderile abundente de zapada si vantul puternic au afectat mai multe judete din tara. In aproximativ 40 de localitati a fost intrerupta alimentarea cu curent electric. Cele mai afectate judete: Buzau, Galati, Vrancea, Brasov si Ilfov. De asemenea, traficul rutier pe mai multe drumuri nationale a fost perturbat. Pe Autostrada Soarelui, in dreptul localitatii Drajna, circulatia a fost blocata dupa ce un autotren s-a rasturnat, din cauza carosabilului umed. Se circula pe un singur fir pe DN 73, pe sensul Brasov-Campulung, in comuna Valea Mare, din cauza unui tractor cu remorca rasturnat - transmite Radio Romania Actualitati, receptionat de Rador.

Pe DN2B Buzau-Braila, doua autotrenuri au fost aruncate de rafalele puternice de vant in afara carosabilului. Circulatia in zona se desfasoara cu dificultate din cauza rafalelor care ating 100 de kilometri pe oră. Unul dintre autotrenuri a incercat sa-l evite pe celalalt care a fost dezechilibrat din mers din cauza vantului si a intrat intr-un sant. Potrivit dispeceratului de serviciu de la IPJ Buzau, probleme au mai ales masinile inalte cu prelata care nu sunt incarcate.

Pentru judetele Arad si Timis, este in vigoare pana la ora 12:00, o avertizare hidrologică cod galben. Pentru următoarele 24 de ore a fost emis un avertisment de furtuna pe mare. Porturile Constanţa Sud fluvial şi maritim sunt închise, din cauza vantului care sufla cu viteze de pana la 60 de kilometri pe ora. De asemenea, din acelasi motiv, a fost restrictionat traficul pe Canalul Dunare-Marea Neagra.