Presedintele CSM cere ca magistratii anchetati pentru coruptie sa fie suspendati din functia de conducere si cei cu rude cercetate penal sa nu mai judece cauze penale. Plenul CSM a respins propunerea

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:05 Actualitate | Esenţial


Horatius Dumbrava, fostul presedinte CSM
Foto: Agerpres
Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Horatius Dumbrava, a propus ca judecatorii si procurorii urmariti penal pentru coruptie sa fie suspendati din functie pe durata anchetei si judecatorii a caror rude sunt urmarite penal de catre un parchet sa nu mai poata judeca dosarele penale ale acelui parchet. Propunerea a fost dezbatuta marti in Plenul Consiliului si a fost respinsa cu majoritate de voturi.

Propunerea lui Dumbrava a venit dupa ce marti, CSM a decis sa respinga contestatia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) prin care se solicita ca judecatoarea Viorica Costiniu, al carui sot Florin Costiniu este trimis in judecata de procurorii DNA, sa se abtina de la judecarea cauzelor instrumentate de DNA.


Presedintele CSM, Horatius Dumbrava a propus ca ordinea de zi de miercuri a sedintei de Plen a Consiliului sa fie suplimentata cu o propunere de sesizare a Ministerului Justitiei in vederea promovarii unor modificari ale dispozitiilor legale cu privire la incompatibilitati, noteaza Infocsm.ro.

Concret, propunerea presedintelui CSM vizeaza incompatibilitati in doua situatii:
 • introducerea unui nou caz de incompatibilitate in normele procedurale sau in Legea 303/2004 a judecatorului de a participa la solutionarea cauzelor penale ca urmare a sesizarii unei unitati de parchet, judecator al carui sot sau ruda apropiata, pana la gradul IV, a fost trimis in judecata sau in cazul caruia s-a pus in miscare actiunea penala de catre acea unitate de parchet;
 • suspendarea din functia de conducere a judecatorului sau procurorului fata de care s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru infractiuni de coruptie sau conexe infractiunilor de coruptie pana la finalizarea anchetei penale.
"Propun ca acest punct sa fie analizat si sa existe o dezbatere, prin solicitarea opiniilor instantelor si parchetelor din tara, prin sesizarea Comisiei 1 a CSM - Independenta justitiei si cooperare interinstitutionala", afirma Dumbrava in urma cu cateva minute, in sustinerea propunerii sale.

Propunerea lui Dumbrava a venit dupa ce marti, CSM a decis sa respinga contestatia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) prin care se solicita ca judecatoarea Viorica Costiniu, al carui sot Florin Costiniu este trimis in judecata de procurorii DNA, sa se abtina de la judecarea cauzelor instrumentate de DNA.

Dezbateri aprinse in sedinta de plen a CSM

Plenul Consiliului a acceptat suplimentarea ordinii de zi, a dezbatut indelung propunerea si, intr-un final, a respins-o cu majoritate de voturi.

Propunerea lui Dumbrava a starnit o intreaga dezbatere in sedinta de Plen a CSM, unii membri sustinand oportunitatea proiectului, in timp ce altii s-au declarat impotriva sa.

Mai jos, cateva puncte de vedere prezentate in cadrul dezbaterilor si publicate de site-ul Infocsm.ro.

Mona Pivniceru: "Propunerea de azi apartine materialului de marti al Directiei Nationale Anticoruptie"

"Ieri, cand am votat propunerea DNA, am spus sa o separam in doua: unu, o chestiune administrativa privind incompatibilitatea, si doi, propunerea DNA de modificare a legii si instituirea unui nou caz de incompatibilitate. Propunerea de azi nu apartine domnului Horatius Dumbrava, ci apartine materialului de ieri al Directiei Nationale Anticoruptie. CSM s-a pronuntat ieri in bloc, deci si cu privire la respingerea propunerii de instituire a unui nou caz de incompatibilitate. Nu e prima data cand se suplimenteaza ordinea de zi cu chestiuni asupra carora ne-am pronuntat deja", a declarat in sedinta de plen Mona Pivniceru, judecator si membru CSM.

Cristi Danilet: "Trebuie luptat ca pedepsele pentru coruptie sa creasca"

Cristi Danilet
Foto: Agerpres
"Eu nu mi-am dat seama cum au votat colegii ieri, eu am votat pentru admiterea propunerii DNA. Nimic nu ne impiedica sa reluam votul azi. Eu as mai face astazi o propunere, dar nu am supus-o aprobarii prealabile: trebuie luptat ca pedepsele pentru coruptie sa creasca pentru judecatori si procurori si sa fie eliminata posibilitatea suspendarii pedepsei", a fost de parere judecatorul Cristi Danilet.

George Balan: "Punctul doi al propunerii cred ca este caduc"

"Nu am gasit ieri o majoritate ca sa transam problema. Punctul doi al propunerii (n.r - suspendarea din functia de conducere) cred ca este caduc. Fac aceasta precizare pentru ca in noul cod (n.r. - de anul viitor) nu mai avem faza de urmarire penala", a sustinut procurorul George Balan, vicepresedinte al CSM.

Mircea Aron: "Ieri am votat pentru inadmisibilitate"

"Eu am votat ieri pentru inadmisibilitate. A fost o chestiune tehnica, nici nu am trecut de exceptie, nu am ajuns pe fond. In procedura penala, uitati-va care sunt partile, care e ratiunea incompatibilitatilor si care e pozitia parchetului, daca e parte sau nu", a spus judecatorul Mircea Aron.

Georgiana Iorgulescu "Ieri am votat contra propunerii DNA"
Georgiana Iorgulescu
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei


"Eu am votat ieri contra propunerii DNA. Avem de-a face cu un soi de fariseism, din randul nostru pleaca informatii catre presa legate de deliberare. Ar trebui sa nu avem dubla masura. Ieri, buletinul de vot a fost prost intocmit si astfel s-a respins in integralitate cererea DNA. Nu este etic sa reluam un vot dat ieri", a declarat in plen Georgiana Iorgulescu, membru CSM din partea societatii civile.

"Inseamna ca am avut dreptate cu suplimentarea ordinii de zi. Din ce inteleg, sunteti de acord ca in Comisia 1 sa se discute aceasta chestiune", a precizat presedintele CSM, Horatius Dumbrava.

CSM a decis marti ca judecatoarea Viorica Costiniu poate sa judece dosarele DNA

Viorica Costiniu
Foto: Agerpres
Propunerea lui Dumbrava a venit dupa ce marti, CSM a decis sa respinga contestatia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) prin care se solicita ca judecatoarea Viorica Costiniu, al carui sot Florin Costiniu este trimis in judecata de procurorii DNA, sa se abtina de la judecarea cauzelor instrumentate de DNA.

DNA si procurorul-sef Daniel Morar cerea ca CSM sa transeze problema incompatibilitatilor in orice alte cazuri similare.

Conform contestatiei formulate de catre Directia Nationala Anticoruptie, impartialitatea judecatoarei Viorica Costiniu a fost afectata in toate cazurile instrumentate de DNA.

In contestatia formulata, DNA se declara nemultumita de hotararea din 13 septembrie a Sectiei de judecatori a CSM, care nu si-a insusit propunerile Inspectiei judiciare privind oportunitatea reglementarii unui nou caz de incompatibilitate in acest sens.

"Solicitam Consiliului Superior al Magistraturii, in calitate de garant al independentei justitiei, sa ia masuri pentru rezolvarea si evitarea aparitiei situatiilor de "impartialitate obiectiva" intrucat aparenta ca magistratul nu va fi deplin impartial afecteaza prestigiul justitiei. Lipsa unei reglementari clare vulnerabilizeaza statutul judecatorilor si procurorilor, iar Consiliul Superior al Magistraturii, corespunzator statutului sau, nu poate sa ramana doar un observator al insuficientei reglementarilor, cand la indemana sa sunt cel putin doua instrumente, si anume modificarea Regulamentului de ordine interioara a instantelor ori sesizarea ministrului justitiei asupra necesitatii initierii sau modificarii unor acte normative", se argumenteaza in contestatia semnata de procurorul-sef al DNA, Daniel Morar.

Mona Pivniceru: CSM nu poate inlocui de plano un judecator

Mona Pivniceru
Foto: Agerpres
In cadrul dezbaterilor, judecatoarea Mona Pivniceru, membru al CSM, a sustinut ca CSM nu are nicio modalitate juridica de a inlocui de plano un judecator de la judecarea cauzelor instrumentate de DNA, din doua considerente: "Pe de o parte, Consiliul Superior al Magistraturii nu este legiuitor pentru a stabili o incompatibilitate generala neprevazuta de lege, iar, pe de alta parte, DNA are la dispozitie institutia recuzarii, pe care insa nu a folosit-o niciodata".

In completare, Georgiana Iorgulescu, membru al CSM, a completat: "In conditiile in care nu se face dovada unei lipse de impartialitate efective, CSM se afla in situatia opusa cererii DNA, avand obligatia de a apara magistratii impotriva unor suspiciuni nejustificate".

La randul lui, judecatorul Mircea Aron, membru al CSM, a sustinut insa ca acest caz nu poate fi discutat pe fond, intrucat contestatia DNA e inadmisibila: "Calitatea procesuala se stabileste in functie de obiectul cererii, iar pentru ca cererea se refera la cariera unui magistrat, trebuie facuta de acesta in nume propriu", a aratat Mircea Aron.

Contestatia DNA a fost respinsa de Plenul CSM cu noua voturi la sapte

Potrivit romanialibera.ro, "Grupul asa-zisilor 'reformisti' din CSM, format din Cristian Danilet (judecator), Adrian Neacsu (judecator), Codruta Kovesi (procurorul general al Romaniei), Bogdan Licu (procuror), Florica Gavadia (procuror), Gratiana Isac si Oana Haineala  (procurori), a votat pentru ca judecatorii cu rude arestate pentru coruptie sa nu judece dosare ale DNA. Dintre cei considerati reformatori au lipsit de la sedintele de ieri ale CSM  judecatorii Horatiu Dumbrava (presedintele CSM) si Alexandru Serban. Daca ar fi votat, cererea DNA ar fi avut castig de cauza".

Impotriva solicitarii DNA, mai scrie sursa citata, au votat Mona Pivniceru (judecator la Inalta Curte, fosta presedinta a Asociatiei Magistratilor din Romania, alaturi de Viorica Costiniu, cu care este prietena), Mircea Aron (judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie), Cristina Labus (judecator), Alina Nicoleta Ghica, Adriana Iorgulescu si Corina Dumitrescu (reprezentantele societatii civile), George Balan, seful Sectiei de procurori, Badea Marius Tudose (procuror)".
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

2604 vizualizari

 • +8 (12 voturi)    
  ma-ntreb (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:20)

  sucaa [utilizator]

  daca base avea o ruda judecator, il lasau sa judece dosare ale opozitiei?
  cred caq-l tocau zilnic la tv... dar in cazul de fata nu, costiniu poate sa judece dosare instrumentate de dna cand dna i-a arestat barbatul...
  dar evident, base este dictachioru :)
  si tot ei se mira ca lumea nu mai are incredere in actul de justitie.
  • +6 (8 voturi)    
   lumea (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:59)

   ady [anonim] i-a raspuns lui sucaa

   tu chiar crezi ca le pasa de lume?..
   acum s-au prins ca trebuie sa fii atent cand furi..e vorba de trecut si cei cu dosare pe rol sa fie scapati..orice grupare mafiota are regulile ei
   • +12 (14 voturi)    
    CSM TREBUIE DESFIINTAT!!! (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 17:15)

    Marian [anonim] i-a raspuns lui ady

    Aceasta gasca de spagari din CSM si ICCJ, tovarasi de arme ai celor din USL, sunt ultimele bastioane al USL in lupta pentru pastrarea sistemului mafiot instaurat de Ion Minerescu dupa ce a confiscat Revolutia romana.
    Astia sunt spagarii pe care Ponta ii vrea la Curtea Constitutionala, pentru ca au fost alesi de catre USL si promovati acolo de pe vremea lui Nastase Bombonel.
    Mai nou PSD in frunte cu Ponta au si un pact cu Asociatia Procurorilor pentru a-i aresta doar pe cei din PDL si nu pe cei din USL.
    Avem nevoie de o noua Revolutie in care sa ii bagam in puscarie pe acesti magistrati in frunte cu Pivniceru, Costiniu, Barbulescu.
    Votati-ma daca sunteti de acord cu mine ca trebuie sa scapam de PSD, PNL si PC ca sa mai avem sanse la o justitie echitabila vreodata!!!
    • +7 (9 voturi)    
     corect (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 17:36)

     Anna [anonim] i-a raspuns lui Marian

     CSM trebuie desfiintat, institutii de genul CSM exista numai in zona noastra (sud estul Europei) si peste tot a esuat. De cand a fost infiintat CSM n-a primit niciodata note mari de la rapoartele de tara ale CE (MCV).

     Reprezentantii "societatii civile" sunt cei alesi de Parlament dintre candidati, in conditiile in care mai bine de jumate din societatea civila e si ea putreda (de ex dubiosul Cumpanasu, care alta treaba decat sa fie invitat permanent pe la Realitatea n-are). Cata lupta sa il tina la CSM pe cercetatul penal Victor Alistar falsificatorul de semnaturi si beneficiarul unei case pt mama de la Viorel Lis. Ce creaturi dubioase d-na Dumitrescu sotie de pesedist si rector la Dimitrie Cantemir (apropo, ANI a zis ca e incompatibila_ si d-na Georgiana Iorgulescu de la CRJ, renumita printre cunoscatori pt pozitiile dubioase anti-anticoruptie.
   • +9 (11 voturi)    
    le pasa... (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 17:23)

    sucaa [utilizator] i-a raspuns lui ady

    dar doar cand se rasteste base la ei. atunci se simt lezati si cica le stirbeste prestigiu in fata populatiei. cand ei iau astfel de decizii, imaginea nu le este afectata.
    cine dracu ii mai crede pe astia...?!?!
 • +3 (9 voturi)    
  Ce Sa Mai...... (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:21)

  gigi n [anonim]

  Este posibil ca propunerea lui Dumbrava sa fi fost facuta de ochii lumii.Oricum,corb la corb nu-si scoate ochii,iar acesti penibili dinozauri din Consiliul de Sustinere a Mânăriilor este prima si cea mai importanta frână a justitiei.
 • +10 (12 voturi)    
  draga reedactie hotnews... (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:28)

  alt adrian [anonim]

  ce s-ar mai putea comenta ? asta este justitia romana....
 • +5 (7 voturi)    
  singur impotriva tuturor (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:32)

  nerro [utilizator]

  o initiativa buna a presedintelui CSM ce din pacate ramane la stadiul de initiativa
 • +6 (6 voturi)    
  "judecatorii ai caror rude" ??? (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:32)

  Al. Graur [anonim]

  Daca tastatura ar fi avut glas, ar fi gemut frustrata si neputincioasa...
 • +7 (9 voturi)    
  Daca si societatea civila... (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:38)

  ion iliescu [anonim]

  Ceva e putred cu reprezentantii societatii civile in CSM.
  Care e rolul lor acolo si cum ajuta la reformarea justitiei daca "onorabilele" Alina Nicoleta Ghica, Adriana Iorgulescu si Corina Dumitrescu apara in continuare coruptia?
  Cine sunt respectivele si cine le-a propus din partea societatii civile?
  • -1 (1 vot)    
   nu jigniti ideea de societate civila (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 17:51)

   Viorica Alexandru [utilizator] i-a raspuns lui ion iliescu

   acestia erau in noste ONGuri cu o anumita culoare politica.
 • +6 (8 voturi)    
  O gasca de mafioti ! (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:41)

  sorin [anonim]

  In Romania nu mai avem stat de drept ,din cauza acestor mafioti din justitie !
  Uitati-va la fetele lor !....aceste elemente vor doar sa judece pe altii ,nu sa fie si judecati !....eu NU mai recunosc nici o decizie judecatoreasca ,data de aceasta gasca de mafioti !.....
 • +10 (12 voturi)    
  asta trebuie stiut (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:43)

  postac futil [anonim]

  1. Mona Pivniceru (judecator la Inalta Curte, fosta presedinta a Asociatiei Magistratilor din Romania, alaturi de Viorica Costiniu, cu care este prietena),
  2. Mircea Aron (judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie),
  3. Cristina Labus ( judecator),
  4. Alina Nicoleta Ghica,
  5. Adriana Iorgulescu si
  6. Corina Dumitrescu (reprezentantele societatii civile),
  7. George Balan, seful Sectiei de procurori,
  8. Badea Marius Tudose (procuror)"

  dar si musiu Horatius Dumbrava si Alexandru Serban.

  acesti seniori ai moralei trebuie felicitati cu fiecare ocazie pentru ca respecta cu sfintenie litera legii (daca o fi asa, ca e greu de priceput pasareasca lor) si ne omoara cu zile sperantele in tara asta.

  hoti, hoti, hoti - toti, cu zambetul pe buze si legea (facuta de unii ca ei) in buzunar.
 • +5 (7 voturi)    
  Cand (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 16:51)

  legionnaireronin [anonim]

  Cand vezi cerbicia cu care-si apara privilegiile,cu care neaga evidenta,cand vezi vehementa cu car e lupta impotriva reformelor o parte din CSM,gandul te duce la Camorra,la Cosa Nostra,la Triade,la Yakuza.Aia macar au bunul simt si nu se pretind aparatori ai dreptatii. Rushini,Mona Pivnisheru !
 • -2 (4 voturi)    
  Ipocrizie maxim (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 17:10)

  Radu [anonim]

  Domnul Dumbrava a lipsit de la votarea propriei propuneri. Din ciclul "hai sa fiu reformist da' sa nu supar pe nimeni..."
 • +3 (7 voturi)    
  Nu-mi pasa. (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 17:14)

  ion [anonim]

  Mafia din justitie ,nu lasa din privilegii.Nu-mi pasa de nimeni,sunt mai presus de lege!U.E. sau Olanda trebuie sa faca curatenie in justitia noastra .Politicul sau societatea civila nu au sanse.
 • -1 (5 voturi)    
  Asta-i "reforma"?! (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 17:27)

  Costache2009 [utilizator]

  Reforma sa fie atunci cind vrei sa scrii pe frontispiciul tribunalelor ca procurorii Statului au intotdeauna dreptate, chiar si atunci cind gresesc?! Poate reforma a la Stalin... :(
 • 0 (4 voturi)    
  rusine (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 17:34)

  maria [anonim]

  Cum se face ca pres Dumbrava a lipsit tocmai cind sa dea votul?Cum se face ca tocmai reprezentantii societatii civile voteaza pt copruptii din justitie?Ce fac ONG-urile din tara asta care primesc banio din strainatate pt consolidarea statului de drept?Pina cind acesti nenorociti din justitie isi bat joc de poporul roman?Pina cind acesta doamna Pivniceru care e buhaita de bautura si tigari ne desconsidera?CSM-ul acesta casta nenorocita a tinut RO in intuneric.Rusine sa va fie leprelor.
  • 0 (2 voturi)    
   justitie=injustitie (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 18:04)

   PROSTU [anonim] i-a raspuns lui maria

   Din cauza justitiei tara se afla in disolutie.
   RUSINE!-NIMIC NU MAI ESTE DE FACUT.
   POATE IN ALTA LUME.
   SOMN USOR!
 • +3 (5 voturi)    
  asa ceva...nu se poate! (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 17:55)

  dumitru vaduva [anonim]

  Pna cand vor fi lasati acesti hoti sa se comporte ca stat in stat? Ei nu au nici un stapan si fac cevor cu sistemul juridic din tara noastra. In regimul comunist nu suflau nimic in fata conducerii totalitare,iar acuma,si-au luat drepturi fara limita. Cineva trebuie sa-i opreasca si asta o poate face parlamentul "de plano"
  Sunt de acord cu respectarea principiului de independenta a justitie,dar numai atunci cand aceasta generatie de judecatori corupti pana-n maduva oaselor,va disparea. Ei sunt corupti si doar pentru faptul ca si-au votat cu nonsalanta pensiile nesimtite,impotriva oricarei evidente si in dispret fata de restul populatiei tarii care duce greul crizei.In csm,nesimtirea e la ea acasa.
 • +3 (5 voturi)    
  eheeee,haiducii mei (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 17:56)

  JUDE [anonim]

  acum se vede mafia judecatorilor

  bravo mister H

  vedem si noi cine se opune,de ce se opune
  ehhheeeeei, haiducii mei..........
 • 0 (2 voturi)    
  discutii ... (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 18:02)

  gura rea [anonim]

  astia expira numai vorbe rasuflate ,nu mai pacalesc pe nimeni cu judecata lor.
  Sunt blocati in propria lor logica ...ei au nevoie doar de un singur lucru:

  Bilete de Avion Ieftine
  Rezerva bilete de avion de la €20. Vezi oferte pentru zboruri ieftine!

  Poate asa scapam de ei !

  Dar cel mai bun lucru care se poate intampla este sa reformam din temeli scoala romana de drept.
  si nu cu profesori de aici ,...ca doar vedeti ce se intampla..cum se transmite virusul de la o generatie le alta..
 • -3 (5 voturi)    
  hai la puscarie..cu basescu (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 18:02)

  sunu [anonim]

  Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 a Municipiului Bucureşti au arătat, că Traian Băsescu a "săvârşit acte de violenţă asupra unui minor în mitingul din 2004 de la Ploieşti". Precizarea apare în motivarea sentinţei pe care judecătorii au dat-o în procesul pe care preşedintele României, Traian Băsescu, i l-a intentat omului de afaceri Dinu Patriciu
 • +4 (6 voturi)    
  reprezentantele societatii civile (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 18:13)

  Traian [anonim]

  Alina Nicoleta Ghica, Adriana Iorgulescu si Corina Dumitrescu pe cine reprezinta ele? Pe mine nu!
 • 0 (2 voturi)    
  Felicitari Georgianei Iorgulescu! (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 18:52)

  Linus Torvalds [anonim]

  Ma bucur nespus sa avem asa reprezentanta a societatii civile.

  Citez: "Ieri, buletinul de vot a fost prost intocmit si astfel s-a respins in integralitate cererea DNA. Nu este etic sa reluam un vot dat ieri"

  Absolut corect. Recunosc ca buletinul de vot de ieri a fost prost dar daca tot am dat votul, what the frack, let it be!

  Poate a fost o exprimare nefericita, dar...
 • -1 (1 vot)    
  Pacat ca nu avem un Parlament responsabil. (Miercuri, 30 noiembrie 2011, 19:33)

  mircea [anonim]

  La ce se intampla la CSM,numai Parlamentul ar putea interveni ,dand o lege in regim de urgenta,lege care sa-i faca pe ilustrii judecatori sa le tremure chilotii daca mai umbla cu astfel de hotii.Prin lege sa se stipuleze exact ce sa propus.Si atunci sa-i vedem.
 • -1 (1 vot)    
  Putregai in justiție (Joi, 1 decembrie 2011, 2:28)

  Un Țepes [anonim]

  Vai de voi bieti romani. Sinteti si veti fi condusi de un sistem diabolic.
  Unde e vocea bisericii, starețul constiinței umane? "Bravo" șmecherilor din jusiție! Inselați pina va vor plesni creierii pe urechi de atita miselie.
  Trăiască adevarul, El , indistructibilul si
  Putrezeasca toate mințile intunecate.
 • -1 (1 vot)    
  oamenii USL au votat importiva DNA (Joi, 1 decembrie 2011, 3:39)

  marius [anonim]

  Corina Dumitrescu si Mona Pivniceru sunt reprezentantele USL. Au votat impotriva DNA de frica, le e frica de judecata. Mona Pivniceru (zisa si "sovietica") locuieste intr-o vila a RAPPS primita de la guvernul PNL - Tariceanu. Corina Dumitrescu e rector (incredibil, dar adevarat) al unei fabrici de diplome a PSD.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by