1. Un pescar din Croatia s-a decis sa-si vanda cainele, dupa ce n-a mai suportat faptul ca patrupedul prindea mereu mai multi pesti decat el, scrie Gandul .

2. Turistii est-germani amatori de nudism vor putea, incepand cu luna iulie, sa circule cu avionul in costumul lui Adam, a anuntat, luni, un membru al unei companii organizatoare de calatorii din Erfurt, estul Germaniei, informeaza Click.

3 Acum exista o solutie pentru toti indragostitii deznadajduiti, care traverseaza o perioada de deceptie sentimentala: concediul platit pentru inimile zdrobite, disponibil deocamdata doar in Japonia, pentru angajatii unei companii de marketing, afirma Gandul .

4. Un tanar de 25 de ani din Iasi a comandat un iPhone de 450 de euro, dar a primit cartofi,relateaza Click.

5. Sephora a lansat pe piata "Fuze Slenderize", un gloss menit sa o faca pe utilizatoare mai senzuala, dar si mai slaba. Produsul respectiv contine o serie de ingrediente miraculoase, care, odata ajunse in organism, accelereaza metabolismul si impiedica transformarea carbohidratilor in grasimi, sustine Cancan.

6. De Sfantul Valentin, sarbatorit pe 14 februarie, barbatii din SUA cheltuie, in medie, 98,20 dolari pentru a oferi un cadou persoanei iubite, in timp ce femeile cheltuie, in medie, doar 54,20 dolari, scrie Ziarul.

7.De parca n-ar fi fost suficient ca fiica mostenitoare are deja cateva parfumuri care ii poarta semnatura, Kathy Hilton vrea si ea sa-i calce pe urmele lui Paris. Noul parfum se numeste "My Secret", relateaza Romantica.

8. Cativa artisti fotografi au ingeput sa-si inchipuie cupluri de neconceput. Acestia incerca sa ne convinga că Mel Gibson şi Bran vor deveni soţ şi „mămică”, sau că Pamela Anderson face o pereche perfectă cu renumitul om de ştiinţă Albert Einstein iar Paris Hilton reuşeşte să-l atragă în păcat chiar pe Papa, iar acesta ţine strâns în mâmă şi o sticlă de whisky, scrie Atac.

9.Simona Sensual sare in apararea lui Cioca. Blonda are pregatita o reteta de chiftelute Basarabene cu care il va ospata pe politist in arest, informeaza Libertatea.

10. Localitatea cu demografia cea mai scazuta din Romania numara doar trei locuitori, afirma Romantica.