Un roman in varsta de 29 de ani, stabilit in Spania, a incercat sa-si omoare iubita spaniola care vroia sa rupa relatia. El a incuiat-o pe fata in portbagajul masinii si a lasat autoturismul sa plonjeze intr-un rau, dupa care l-a sunat pe tatal femeii si i-a spus ca a ucis-o, relateaza La Opinion de Murcia, citata de Mediafax.

"Batrane, nu am credit, vino acasa pentru ca ti-am ucis fiica ", i-a spus Iulian B. tatalui victimei, pe care l-a sunat imediat dupa ce masina in care se afla Encarni L.P. (36 de ani) a plonjat in raul Alguazas.

Femeia a reusit sa se elibereze si sa scape doar cu rani usoare, fiind internata in spital.

Potrivit rudelor victimei, care este profesoara de limba engleza in Albacete, romanul a incercat s-o omoare pentru ca femeia vroia sa puna capat relatiei, dupa cinci ani de zile.

Fratele femeii a spus reporterilor spanioli ca sora lui nu mai dormise de o luna in casa pe care ea si romanul o cumparasera pentru a locui impreuna.

Retinut de autoritati, Iulian B. a spus ca nu a incercat sa-si omoare iubita si ca nu a bagat-o in portbagaj. El sustine ca femeia statea pe scaunul din dreapta soferului si ca s-a urcat de bunavoie, el urmand s-o duca la locuinta tatalui sau cand au avut un accident.

"Encarni, te iubesc mult, a fost un accident, ma simt responsabil pentru ca eu conduceam masina, dar a fost un accident", i-a transmis romanul femeii, care insa sustine ca acesta a condus masina in rau in mod intentionat.

Afirmatiile romanului nu au impresionat judecatorul de caz insa, care a aratat ca daca ar fi fost intr-adevar un accident, acesta ar fi sunat dupa ajutor si nu la tatal femeii, sa-l anunte ca a ucis-o.

Totusi, se spune ca ar exista martori oculari care l-ar fi vazut pe Iulian impingand masina in rau.