Mai multe persoane au fost implicate intr-un scandal inainte de inceperea meciului Steaua - Napoli, programat de la ora 20.00, pe Stadionul din Bulevradul Ghencea, 12 dintre suporteri fiind dusi la Sectia 22 Politie si urmand sa fie sanctionati, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca suporterii s-au luat la cearta, au incercata sa provoace o bataie, insa au fost vazuti de jandarmi si politisti, care au intervenit inainte ca vreo persoana sa fie lovita sau ranita.

In urma incidentului, 12 dintre persoane au fost duse la sectie.

Toti - cetateni romani - urmeaza sa fie sanctionati cu amenda pentru provocarea unui scandal, potrivit sursei citate.

UPDATE - Fanii stelisti de la Peluza Sud au fost implicati intr-o serie de incidente cu suporterii formatiei Napoli, cu cateva minute inainte de inceperea meciului de pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Fanii de la Peluza Sud au sarit gardul despartitor, incercand sa arunce cu scaune spre suporterii italieni, care la randul lor au aprins mai multe torte in incercarea de a le arunca inspre stelisti.

Stewarzii de la stadion au fost depasiti de evenimente, iar la inceputul meciului au intervenit jandarmii. Acestia i-au obligat pe cei circa 600 de fani italieni sa se retraga intr-un colt, formand un cordon in jurul lor.