Viceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu, a anuntat ca va demisiona din functie miercuri, considerandu-se inutil in conditiile unei colaborari, practic, inexistente cu edilul-sef Sorin Oprescu.

Murgeanu a precizat ca in ultimele sapte luni s-a intalnit doar de patru ori cu Sorin Oprescu. "Nu a fost ceva personal intre noi doi, ci doar relatia de colaborare nu a functionat", a precizat Razvan Murgeanu, potrivit NewsIn, care a ales sa plece din primarie exact in ziua in care va implini 50 de ani.

El a mai precizat ca, imediat dupa alegerile locale din iunie, a mai avut cate ceva de lucru in primarie, receptionand lucrari incepute de fostul edil-sef Adriean Videanu. Ulterior, insa, a devenit inactiv, in conditiile in care municipalitatea nu a demarat niciun proiect de anvergura. Dupa delegarea responsabilitatilor catre viceprimari, Murgeanu avea in grija, teoretic, serviciile publice (Directia de Utilitati Publice, RADET).

Murgeanu va ocupa functia de secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, pentru care a fost numit, pe 10 ianuarie, de premierul Emil Boc.