Unul dintre fiii senatorului PRM Nicolae Iorga a fost gasit mort, marti seara, in casa de vacanta a familiei din localitatea Lunca Marcusului, in judetul Covasna. Potrivit Realitatea Tv, barbatul s-a sinucis. Marian Iorga, in varsta de 25 de ani, era cunoscut pentru comportamentul sau violent, dupa ce in 2002, impreuna cu alti doi tineri, a agresat un student din Brasov.

Tot in 2002, Marian si fratele lui mai mic, Ionut, au fost cercetati pentru infractiunea de lipsire de libertate, la care, initial, se adaugase si cea de tentativa de viol. Victima, o eleva de liceu din Sacele, a declarat atunci anchetatorilor ca a fost luata cu forta de cei doi Iorga, de pe o strada din Sacele, si dusa, cu masina senatorului, la locuinta acestuia din cartierul brasovean Racadau, unde a fost amenintata cu cutitul ca sa se dezbrace.

Nicolae Iorga este senatorul PRM de Brasov, vicepresedintele Comisiei pentru Egalitatea de Sanse din Senat si viceliderul grupului parlamentar al PRM. In legislatura 2000 - 2004 a fost tot senator si presedinte al Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor, Combaterea Coruptiei si Petitii.