Traficul rutier este intens, duminica seara, pe Valea Prahovei, intre statiunile Sinaia si Predeal se circula in coloana pe ambele sensuri, pe mai multe tronsoane, anunta Centrul Infotrafic din cadrul IGPR, citat de News.ro.

Intre statiunile Sinaia - Busteni si Predeal, valorile de trafic au crescut, la ora 18.30, iar pe anumite tronsoane se circula in coloana, in ambele sensuri, potrivit Infotrafic.

Politistii le reamintesc automobilistilor care pornesc din Brasov catre Bucuresti ca pot evita aglomeratia de pe Valea Prahovei circuland pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, cu mentiunea ca si pe acest tronson de drum, in orele urmatoare, pot aparea probleme de trafic in zona Maneciu, unde se executa lucrari de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

Inca de dimineata, traficul rutier a fost foarte intens, pe DN1, pe Valea Prahovei circulandu-se in coloana, in ambele sensuri. De asemenea, a existat coloana de masini si pe DN73A Rasnov - Predeal, la intersectia cu DN1 si pe DN73 Bran - Moeciu, in zona Castelului Bran.