Politistii bucuresteni au prins in flagrant un barbat, in varsta de 35 de ani, imediat dupa ce acesta a sustras microfonul unei echipe de televiziune. Potrivit unor surse citate de Agerpres, barbatul ar fi sustras microfonul unei echipe a televiziunii Antena 3, care se afla in fata Directiei Nationale Anticoruptie.

"La data de 12 iulie, in jurul orei 14.00, politisti din cadrul Brigazii de Politie pentru Transport Public, in timpul exercitarii atributiilor de serviciu, in vreme ce se aflau pe o strada din sectorul 2, au observat un barbat care, prin comportamentul afisat, le-a atras atentia. Astfel, s-a procedat la supravegherea barbatului care, dupa mai multe incercari esuate de a sustrage bani din casa de marcat a unui restaurant, observand un car de televiziune, s-a apropiat si a incercat sa sustraga o camera video de transmisie, insa, intrucat nu a reusit sa o desprinda de pe trepiedul pe care era montata, a luat microfonul ce se afla deasupra acesteia si a incercat sa fuga, moment in care a fost prins si imobilizat de politisti", informeaza un comunicat al Politiei Capitalei transmis marti.

Prejudiciul creat prin savarsirea faptei, estimat la 7.000 de lei, a fost recuperat integral si restituit persoanei in drept.

Cercetarile sunt continuate de Politia Capitalei sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.