Luptatorul K1 Florin Ilie a refuzat sa opreasca in trafic, miercuri, la semnalele unui echipaj de Politie din Timisoara si a fost urmarit de politisti, iar la un moment dat a oprit masina, a incercat sa fuga si l-a lovit pe unul din agenti, in final fiind prins in urma interventiei trupelor speciale.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Ionut Bocancea, a declarat pentru Mediafax ca politistii au tras, miercuri, un foc de avertisment pentru prinderea luptatorului K1 Florin Ilie care fugise de agentii care au vrut sa il opreasca in trafic pentru un control de rutina.

"Un echipaj de Politie a vrut sa il opreasca pe Florin Ilie cu un semnal regulamentar. Acesta nu a oprit, astfel ca echipajul a pornit in urmarirea lui. Pe Calea Girocului (cartier situat in sudul municipiului Timisoara - n.r.) cel urmarit a oprit masina si a fugit printre blocuri. Unul dintre politistii din echipaj l-a ajuns din urma, fiind lovit in zona fetei de cel pe care il urmarea. Colegul a tras un foc de avertizare in aer si a cerut interventia trupelor speciale", a declarat Bocancea.

Potrivit sursei citate, luptatorul K1 a fost prins, in final, apoi a fost dus la sediul Politiei Timis, unde urmeaza sa fie audiat.

In 2012, Florin Ilie a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timisoara la trei ani de inchisoare cu suspendare si plata de daune morale de 12.000 de euro, dupa ce a batut un barbat din Timisoara.