O persoana s-a aruncat in fata metroului la statia Piata Romana, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, citat de Mediafax. Reprezentantul ISU a precizat pentru postul B1TV ca victima este in viata, fiind in stare constienta. O ambulanta SMURD s-a deplasat la fata locului. Circulatia metroului este blocata pe linia Berceni- Pipera intre Piata Romana si Universitate si se desfasoara normal in celalalt sens.

Potrivit postului de televiziune, victima este o femeie. Reprezentantul ISU a precizat ca la fata locului s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor "care a extras victima si a inceput deplasarea spre spitalul Floreasca". Femeia este in stare constienta.

Incidentul a fost semnalat la 112, in jurul orei 08:30, la statia de metrou Piata Romana fiind trimise echipaje de prim ajutor si de descarcerare.

Calatorii sunt anuntati de reprezentantii Metrorex ca circulatia se desfasoara cu dificultate, intre Piata Romana si Universitate, din cauza unui caz de suicid, potrivit Mediafax.

UPDATE Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprita, a spus ca femeia este constienta, nu are leziuni externe vizibile, fiind in investigatii.

Oficiali din Politia Capitalei au precizat ca femeia a fost identificata, aceasta avand 48 de ani.

Reprezentantii Metrorex au declarat ca, in jurul orei 8:25, s-a semnalat faptul ca o femeie a fost prinsa sub garnitura de tren, in statia de metrou Piata Romana.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia la metrou a fost reluata pe ambele fire, intre Piata Romana si Universitate.

Stire in curs de actualizare