Aproximativ 200 - 300 de revolutionari au blocat Bd Iancu de Hunedoara pe sensul dinspre Stefan cel Mare spre Piata Victoria, in zona sediului Guvernului.

Protest al revolutionarilor la Palatul ParlamentuluiFoto: Hotnews

UPDATE 15:15 Protestul s-a incheiat. Cei din delegatia revolutionarilor care a intrat la Guvern au iesit si le-au explicat revolutionarilor ca au discutat cu un secretar de stat si ca vor reveni in zilele urmatoare sa discute direct cu premierul.

Langa sediul Guvernului au ramas in acest moment cateva zeci de persoane, care se cearta puternic intre ele si acuza liderii de asociatii ca nu le-au reprezentat interesele la negocieri si ca au introdus la discutii "turnatori la Securitate".

UPDATE 13:50 O delegatie a revolutionarilor a intrat in sediul Guvernului, politia a dat drumul la circulatia auto pe

Protest revolutionari

Protest revolutionari

Foto: Hotnews

o banda a bd. Iancu de Hunedoara, sensul spre Piata Victoriei

UPDATE 13:30 Revolutionarii au primit informatia ca o delegatie guvernamentala va veni in piata pentru a discuta, dar protestatarii au inceput sa se certe intre ei in incercarea de a stabili cine va participa la negocieri

UPDATE 13:15 Protestatarii vor sa se deplaseze in Piata Victoriei, in fata Guvernului, si incearca sa forteze cordonul de politisti

UPDATE 12:55 Trei protestatari ameninta ca isi vor da foc in cursul zilei de luni, in fata cladirii Guvernului. Unul dintre ei avea asupra sa cateva sticle de plastic pline cu un lichid despre care spunea ca este benzina.

Un purtator de cuvant al Politiei Capitalei, Andrei Codau, a declarat, la B1 TV, ca accesul in Piata Victoriei se poate face "prin viraj dreapta, strada Paris si Victoriei".

Acesta a adaugat ca in zona au fost trimise mai multe echipaje de politie, pentru a dirija traficul, iar cei aproximativ 200 - 300 de protestatari nu aveau autorizatia sa blocheze drumului.

Reprezentanti ai protestatarilor au precizat, pentru reporterul HotNews.ro, ca au in principal trei nemultumiri:

  • neacordarea indemnizatiilor pentru o mare parte dintre revolutionari
  • situatia economica a tarii, exemple in acest sens fiind cazurile Oltchim, Arpechim si Mechel
  • nerespectarea promisiunilor facute in campania electorala