In tara, vremea se va mentine rece, luni, in est si nord-est, local geroasa dimineata si noaptea. Cerul va avea innorari temporare. Va ninge slab, ziua local in sudul si sud-estul tarii si pe arii restranse in centru, iar noaptea izolat in vest si nord-vest. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre -7 si 3 grade, iar cele minime se vor incadra intre -13 si -3 grade, mai scazute in nordul Moldovei si in depresiuni pana in jur de -18 grade, dar si usor mai ridicate in Banat. In zonele joase va fi ceata, potrivit prognozei meteo citate de Mediafax.

In tara:

Marti, valorile termice vor creste usor, indeosebi in vestul si sud-vestul tarii. Cerul va fi temporar noros si mai ales seara si noaptea in regiunile vestice si nord-vestice vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Izolat vor fi conditii de producere a poleiului. In zonele joase in special din sud si est, va fi ceata, asociata cu chiciura si trecator cu fulguiala. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade, iar cele minime in general intre -10 si 0 grade.

In Bucuresti:

Cerul va fi temporar noros luni si va ninge slab, mai ales in prima parte a zilei. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -8...-6 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.