Un sofer a fost suprins de aparatul radar in timp ce conducea un autoturism cu 200 kilometri la ora, intre Sag si Jebel, din judetul Timis, in locul in care a murit patronul Edy Spedition, timisoreanul fiind sanctionat cu peste 600 de lei si ramanand fara permis de conducere, relateaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis, duminica, de Inspectoratul de Politie Timis, A. Adib, in varsta de 21 de ani, din Timisoara, a fost depistat, sambata, la volanul unui autoturism care rula cu o viteza de 200 km/h, intre localitatile Sag si Jebel, desi in zona era o limita de 90 km/h.

"In acelasi loc in care in aceasta saptamana un barbat si-a pierdut viata pentru ca nu s-a asigurat la efectuarea unei depasiri, politistii au depistat in trafic pe A. Adib, 21 de ani, din Timisoara care rula cu un autoturism pe ruta Sag-Jebel cu o viteza de 200 km/h, desi in zona era o limita de 90 de km/h", se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, politistii i-au suspendat tanarului dreptul de a conduce autovehicule pe urmatoarele 90 de zile si i-a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 630 de lei.

Miercuri, intre localitatile Jebel si Sag din judetul Timis, a avut loc un accident de circulatie in urma caruia patronul firmei de transport Edy Spedition, Alin Alexandru Popa, si-a pierdut viata. Acesta, aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes, intrase intr-o depasire fara sa se asigure in timp ce din sens opus venea un TIR, in urma acestei manevre rezultand coliziunea si decesul lui Popa.