Universitatea Craiova a pierdut în ultima etapă de campionat contra Farului (2-0), însă oltenii vor avea ocazia să se revanșeze sâmbătă, când vor întâlni FCSB-ul, într-un meci ce va avea loc pe stadionul Steaua.

Laurentiu ReghecampfFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Universitatea Craiova vine în Ghencea după înfrângerea cu Farul Constanța

Universitatea Craiova ocupă poziția a doua în SuperLiga României după 7 etape, iar sâmbătă va avea parte de un duel foarte tare.

Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf se va deplasa în capitală, acolo unde o va aștepta FCSB, într-un meci ce este programat pe 2 septembrie de la ora 21:45.

Jocul se va disputa pe stadionul Steaua, iar echipa gazdă se așteaptă la un stadion aproape plin, la fel cum s-a întâmplat la meciul cu CFR Cluj, câștigat cu scorul de 1-0.

Oltenii vin după înfrângerea suferită la Ovidiu, în fața campioanei en-titre, dar Laurențiu Reghecampf este foarte încrezător că elevii săi pot produce spectacol și chiar să câștige meciul cu FCSB.

„Nu i-am recunoscut pe mulți dintre jucătorii noștri, am discutat cu ei despre ce ne va aștepta sămbătă seara. Avem șansa să jucăm pe un stadion nou, arhiplin, iar lucrul acesta ar trebui să ne motiveze foarte mult. Jucăm într-o zi specială pentru ce înseamnă Universitatea Craiova, sper să ne bucurăm împreună cu fanii noștri și să aducem o bucurie în plus.

Cred că este un prilej foarte bun pentru noi, sper ca jucătorii să aibă o reacție pozitivă, de bărbăție. Pentru asta te antrenezi și joci fotbal, să ai parte de asemenea stadioane și meciuri de încărcătură, meciuri în care poți să arați cu adevărat la ce nivel ești și ceea ce vrei să faci în carieră.

Întotdeauna veți avea surprize, întotdeauna veți vedea jucătorii care se pregătesc cel mai bine în săptămâna premergătoare meciului. Întotdeauna veți vedea jucători care apar în echipă pentru că lotul este numeros, presiunea există de pe margine.

Sunt jucători care își doresc enorm să joace și arată acest lucru în antrenamente și atunci când intră de pe bancă. Vom încerca să alcătuim un 11 care să se lupte cu FCSB din toate punctele de vedere. Avem nevoie de jucători care să reziste presiunii, să facă față unui stadion arhiplin.” - a declarat tehnicianul Universității Craiova, potrivit Digi Sport.