Ana-Maria Baciu, Managing Partner, BACIU PARTNERS: "Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați. Angajamentul meu personal este de a propune comunității de afaceri o echipă care își câștigă și își menține în mod constant statutul de PARTENER pentru clienții noștri."

Ana-Maria Baciu, Managing Partner, BACIU PARTNERSFoto: BACIU PARTNERS

BACIU PARTNERS a luat naștere ca urmare a unui proces transformativ declanșat de nevoia de a integra feedback-ul primit de-a lungul anilor din partea clienților, partenerilor de afaceri și colegilor noștri, rămânând în același timp fideli nevoii noastre de echilibru și stabilitate.

Reflectând strategia de piață concepută de Ana-Maria Baciu în urmă cu cinci ani, BACIU PARTNERS apare ca nou brand fondat pe structuri solide, pregătit pentru a fi o parte activă a mediului de afaceri prezent și viitor. Promovăm o abordare bazată pe parteneriatul cu clienții noștri și care se extinde dincolo de abilitățile juridice specifice membrilor echipei noastre - conectăm idei, contribuim la modelarea tendințelor de piață și ne facem auzită vocea distinctivă, în beneficiul direct al clienților noștri.

Proiectele din ce în ce mai complexe și interconectate care au apărut din ecosistemele de afaceri, științifice și academice au fost întotdeauna punctul de referință pentru noi cu privire la modul în care ar trebui furnizate serviciile juridice: cu claritate, pregătite pentru o integrare imediată în structuri operaționale. Datorită spiritului nostru entuziast, amplificat de încrederea clienților în serviciile remarcabile oferite într-o manieră rapidă, accesibilă și în primul rând utilă, am reacționat la aceste semnale.

O firmă de avocatură independentă, BACIU PARTNERS are parteneriatele solide stabilite cu firme internaționale de avocatură de prestigiu. Împreună, furnizăm asistență juridică complexă unei game variate de clienți, inclusiv corporații globale, companii de top și antreprenori, alături de entități finanțatoare care le susțin, printre care se numără și fonduri de private equity, interesate de extinderea operațiunilor lor în România.

De-a lungul anilor, membri ai echipei noastre și-au construit o reputație remarcabilă datorită experienței noastre distincte în domeniul proprietății intelectuale, protecției consumatorilor și publicității, jocurilor de noroc, drept societar sau soluționarea disputelor. Dar ceea ce diferențiază BACIU PARTNERS este capacitatea echipei sale de excepție, atent selecționată, de a integra perfect aceste arii diverse de practică juridică pentru a oferi rezultate concrete și valoroase cu rapiditate și proactivitate. Aceasta este modul în care cei 27 de avocați, consilieri în proprietate intelectuală și profesioniști în domenii de business support care formează echipa BACIU PARTNERS își înțeleg rolul în acest context economic incert și într-un cadru de reglementare și conformare în continuă evoluție.

"Cu transformarea digitală de neoprit, pe de o parte, și preocuparea crescândă a clienților noștri privind aspecte reputaționale, pe de altă parte, ridicăm ștacheta și reflectăm în fiecare dintre inițiativele noastre sunetul coerent al cunoștințelor noastre care îmbrățișează progrese rapide în domenii de neconceput până de curând, dar care au potențialul de a influența fiecare segment al serviciilor juridice de care un antreprenor sau o corporație ar avea nevoie pe parcursul ciclului de viață al proiectelor lor", a adăugat Ana-Maria Baciu.

Filozofia care stă la baza BACIU PARTNERS este bazată pe faptul că ne propunem să punem sub semnul întrebării în mod constructiv status quo-ul și să găsim răspunsuri diferite și mai bune la întrebările clienților noștri. Ne găsim inspirația în schimbul de idei dintre noi prin care fiecare membru al echipei își exprimă personalitatea, cunoștințele și abilitățile.

"Echipa BACIU PARTNERS nu oferă doar servicii juridice. Interiorizăm proiectele clienților noștri, înțelegând obiectivele acestora și oferind alternative juridice fezabile combinate cu perspectivele de business necesare. Pentru a face acest lucru, promovăm un mediu de colaborare și o infrastructură de afaceri integrată care să ne permită o interacțiune proactivă cu clienții. Scopul nostru este să ne câștigăm și să ne menținem rolul de PARTENERI ai lor", a declarat Ana-Maria Baciu, Managing Partner, BACIU PARTNERS.

Despre BACIU PARTNERS

BACIU PARTNERS este brandul umbrelă pentru BACIU & ASOCIAȚII Societate Civilă de Avocați, BACIU BENDE IP SRL și BPARTNERS 360 REGULATORY SRL. Detalii despre noi sunt disponibile la baciupartners.ro

Articol susținut de BACIU PARTNERS