Universitatea Craiova a ratat șansa de a prinde măcar un loc de baraj pentru preliminariile UEFA Conference League. Formația pregătită de Eugen Neagoe l-a adus pe Alexandru Mitriță, însă se poate despărți de doi jucători chiar înaintea începerii noului sezon.

Jovan Markovic, Univ CraiovaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jovan Markovic și Vladimir Screciu, urmăriți de Palermo și Monza

Fanii Universității Craiova speră că echipa se va lupta în acest sezon pentru câștigarea titlului.

Pentru moment, oltenii sunt campioni la capitolul plecări. Formația de pe Ion Oblemenco s-a despărțit până în prezent de 7 jucători și a adus un singur fotbalist, Alexandru Mitriță.

Rivaldinho, Bogdan Mitrea, Valerică Găman, Ionuț Vînă, Bogdan Vătăjelu, Sergiu Hanca și Ivan Martic au plecat de la Universitatea Craiova, iar oltenii pot rămâne fără doi titulari dacă negocierile vor avansa.

Potrivit Digi Sport, Vladimir Screciu este urmărit de cei de la Palermo și chiar și Monza, formație din Serie A, în timp ce Jovan Markovic este monitorizat și el de Palermo.

Monza a încheiat recent primul sezon din istoria clubului în Serie A, iar echipa s-a clasat pe locul 11. Palermo a terminat stagiunea din Serie B pe locul 9, iar aici mai evoluează și Ionuț Nedelcearu.

Conform sursei citate, reprezentanții celor două formații se află deja în România și vor fi prezenți cel mai probabil și la meciul echipei de tineret cu Ucraina, programat sâmbătă de la ora 19.

În anul 2018, Universitatea Craiova l-a mai cedat o dată pe Vladimir Screciu, la Genk, pentru suma de două milioane de euro, dar la doi ani distanță acesta s-a întors gratis în Bănie.