​Casa Națională de Asigurări de Sănătate anunță scoaterea la concurs a 3 posturi de specialiști în tehnologia informației (IT-iști). Instituția caută un expert hardware și virtualizare, un expert baze de date și un expert dezvoltare și operare (DevOps). Câștigătorii concursului vor fi angajați pe perioadă determinată, iar salariile pot ajunge la peste 37.000 de lei brut.

Sediul CNASFoto: AGERPRES

Câștigătorii concursului vor fi angajați pe perioadă determinată, respectiv pe durata dezvoltării proiectelor informatice pentru care se selectează acești specialiști, iar nivelul de salarizare va reprezenta de până la cinci ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2024 (5x7.567 lei), potrivit CNAS.

Persoanele interesate își pot depune la sediul instituției dosarul de înscriere la concurs până la data de 16 aprilie 2024, orele 17:00, urmând ca proba scrisă a concursului se fie susținută în data de 23 aprilie 2024, începând cu orele 10:00, tot la sediul CNAS.

Candidații declarați admiși la proba scrisă vor susține proba interviu în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Pentru a ocupa unul dintre posturile scoase la concurs, candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ superior (nivel licență, master) cu specializarea IT, să aibă minim doi ani de experiență profesională atestată în domeniul studiilor și să fi participat în cadrul unei echipe la implementarea unui sistem informatic complex, care a presupus integrarea hardware/software/baze de date.

Anunțul conținând toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații, actele care trebuie depuse în dosarul de înscriere, tematica și bibliografia concursului, atribuțiile posturilor scoase la concurs și criteriile de evaluare a activității, este publicat pe site-ul instituției, www.cnas.ro , în secțiunea „Informații publice”, sub-secțiunea „Posturi vacante”, și poate fi accesat și urmând linkul direct https://cnas.ro/wp-content/uploads/2024/03/Anunt-Site-2.pdf.