Dupa cum se cunoaste, patronul Stelei, Gigi Becali, a fost amendat si suspendat pentru o perioada de 10 luni, lucru pe care de altfel unii il anticipau, avand in vedere reactiile sale din ultima perioada. Asa incat boss-ul din Pipera are acum o doar 5 zile la dispozitie pentru a face apel la aceasta decizie.

Gigi Becali este cunoscut drept unul dintre cei mai influenti oameni din fotbalul romanesc, insa iata ca latul incepe sa se stranga in jurul sau mai devreme decat se astepta el.

In exclusivitate pentru cotidianul „Replica de Constanta”, Becali a declarat ca este extrem de nemultumit de aceasta decizie, in conditiile in care el se considera curat ca lacrima.

„Ce daca, ma, lasa ca ma descurc eu cu ei… Cum m-am descurcat atatia ani, de ce nu m-as descurca si acum? Sunt porniti pe mine ca descreieratii! Ii supara adevarul, dar lasa ca le pregatesc eu o surpriza, sa ma tina minte toata viata lor de acum inainte! Ei sunt nebuni, dar eu nu ma pun in mintea lor. Ii las sa vad pana unde merg. Unii de la ziare zic ca mi-ar fi prieteni. Mai am eu oare prieteni in presa?”.