„Zana" de la „Surprize, surprize" din TVR, Andreea Marin, a reusit, in „colaborare" cu Primaria Municipiului Mangalia, sa ajute un tanar din localitate sa isi poata indeplini un vis pe care il credea imposibil – acela de a suporta o operatie destul de dificila, in capitala Chinei, Beijing, la o clinica unde se efectueaza astfel de interventii chirurgicale, pe coloana.

In urma unui accident, Sergiu Grigore a fost tintuit intr-un scaun cu rotile, fiind paralizat de la brau in jos. El ar putea sa se vindece numai daca se opereaza la clinica din Beijing, unicul loc din lume unde au loc astfel de interventii.

Familia lui Sergiu a apelat la „Surprize, surprize" pentru a putea face rost de banii necesari pentru transportul pana la Beijing, aproape 90 de milioane de lei. Operatia urmeaza sa fie suportata de familie, care isi va vinde apartamentul pentru ca Sergiu sa poata merge din nou.

Imediat dupa emisiune, la propunerea Serviciului Social, primarul Zamfir Iorgus si consilierii locali au fost de acord sa acorde un ajutor de urgenta pentru Sergiu Grigore, in valoare de 2.500 de euro, reprezentand contravaloarea biletului de avion pentru China.