Printre protagonistele Lingerie Bowl, meci de fotbal american desfasurat zilele trecute intre frumoasele Americii, in pauza celebrului Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv din SUA, s-a aflat si o tanara romanca, din Targu Mures.

Anca Stefana Marcus-Kahn a reusit sa ajunga acolo dupa multa munca, dar si gratie talentului si frumusetii.

Organizatorii marelui eveniment sportiv al Americii, Super Bowl, s-au gandit sa dea si mai multa culoare meciului dintre cele mai bune echipe de fotbal din SUA, asa ca in programul finalei competitiei, desfasurata acum cateva zile, in fata a sute de milioane de telespectatori, au inclus si Lingerie Bowl, un meci de fotbal american feminin,

cu formatii alcatuite din tipe sexy, echipate in lenjerie intima. Contrar aparentelor, aceasta disputa nu a fost o joaca. Nicidecum.

Superselectie si pregatiri dure

Pregatirile fetelor pentru Lingerie Bowl au inceput cu aproape cu un an in urma. Anca, stabilita recent in SUA, a participat si ea la un casting si si-a castigat dreptul de a fi prezenta intr-o echipa participanta la Lingerie Bowl, dupa doua luni de probe si examene, teoretice si practice.

La selectie s-au prezentat peste 800 de fete din toata America, modele, actrite etc, din care au fost alese doar 30. Printre acestea s-a numarat si tanara din Targu Mures. Au fost alcatuite patru formatii a cate 13 jucatoare, o parte dintre ele fiind pastrate din echipele de anul trecut.

Fetele incluse in cele patru formatii au fost nevoite sa invete toate regulile de joc, terminologia specifica fotbalului american. In ultimele doua luni au facut antrenamente de trei ori pe saptamana, cu antrenori din liga profesionista, cu fosti mari campioni. Cu alte cuvinte, au jucat fotbal american pe bune.

Campioana cu New York Euphoria

La inceput s-au aflat in competitie patru echipe, doua de pe Coasta de Est, Los Angeles si Dallas si doua de pe Coasta de Vest, New York si Chicago. Echipele au fost formate din 13 jucatoare, dintre care 7 in echipa de baza, iar restul rezerve.

Intre protagoniste s-au numarat: actrite modele, manechine, gimnaste, toate atletice si atragatoare.

Anca Stefana Marcus-Kahn a fost jucatoare de baza in echipa New York Euphoria, care a jucat finala intecerii, cu Los Angeles Temptation, transmisa in direct de sute de televiziuni din intreaga lume. "A fost un meci greu cu lovituri, atacuri, glezne rupte, entorse, gaturi in gips, vanatai, haine rupte, mai rau ca la baieti.

"Am avut protectie: casti , aparatori, proteze, dar degeaba. Eu am avut probleme cu glezna. Meciul a fost transmis live, zeci de reporteri , televiziuni, totul super mediatizat. Am aparut la diferite canale de televiziune, interviuri, reviste website-uri. A fost extrem de interesant", a povestit Anca.

Romanca a trecut usor peste toate problemele din teren, mai ales ca ea a baut din cupa invingatorilor. New York Euphoria a castigat marea finala.

Fetele s-au ales cu popularitate, prime frumoase si cate o vacanta in Mexic.

Acum asteapta noi provocari, mai ales ca evenimentul la care a participat ii va deschide, cu siguranta, noi perspective. Anca are 30 de ani, dar arata impecabil. 15 ani de gimnastica ritmica si pasiunea pentru fitness au ajutat-o sa se mentina intr-o forma de invidiat, asa ca va avea multe de spus in America.

In primavara, Anca va veni pentru cateva zile la Targu Mures, unde cei dragi o asteapta ca pe o adevarata invingatoare.

In Ziarul de Mures veti putea afla mai multe amanunte despre Anca Stefana Marcus-Kahn, tanara care a reusit sa ajunga acolo unde viseaza sa-si faca o cariera milioane de femei din intreaga lume.

Corina Marcus, mama Ancai, antrenoare de gimnastica ritmica la Liceul cu Program Sportiv din Targu Mures, a vazut isprava fiicei ei la televizor si a fost, evident, incantata: "Nu pot decat sa ma bucur foarte tare de succesul ei.

Sunt fericita ca o romanca a ajuns acolo, iar faptul ca aceasta este fiica mea imi aduce si mai multa bucurie. Se vede ca gimnastica pe care a facut-o timp de mai multi ani aici, la Targu Mures, i-a fost de folos. Bineinteles este vorba si de talent si multa munca."

Anca a cunoscut mai multi romani care au reusit sa faca ceva in SUA. Ea a amintit de "Anastasia, cea care penseaza sprancenele tuturor actritelor la Holywood si de Chris, un roman care se poate lauda ca l-a tuns pe Arnold Schwarzeneger, pe Mikey Rourke si pe multi alti actori celebri.

Pe cei doi, mureseanca i-a intalnit in cadrul pregatirilor pentru finala Super Bowl.

"A fost o experienta unica, o combinatie interesanta de fete frumoase si sexy si un sport idolatrizat in intrega America. Am muncit un an pentru acest eveniment, dar a meritat. A fost un eveniment cu "covor rosu" in care noi am fost starurile. Acum astept oferte pentru alte evenimente. De fapt, au inceput deja sa apara."

Anca Stefana Marcus-Kahn