Solistul cunoscutei trupe de muzica rock "Vama Veche", Tudor Chirila, a fost implicat, in noaptea zilei de vineri spre sambata, intr-un conflict cu un jurnalist din Cluj-Napoca. Incidentul a avut loc in jurul orei 4.00, pe terasa barului "Diesel".

Ziaristul Victor Lungu, angajat al unui cotidian regional, petrecea pe terasa impreuna cu doi prieteni. Unul dintre ei este un fost ziarist, Paul Niculescu, fratele lui Rares Niculescu, consilier al ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.

La un moment dat Lungu l-a fotografiat pe Tudor Chirila, care intrase in bar, fara sa aiba permisiunea solistului. Acesta s-a infuriat, l-a intrebat de jurnalist daca este paparazzi, i-a smuls aparatul foto si s-a indreptat spre un taxi. Paul Niculescu i-a spus lui Tudor Chirila ca va chema Politia daca nu va inapoia aparatul foto.

Artistul i-a smuls acestuia telefonul mobil din mana si l-a aruncat pe strada, apoi s-a dat jos din taxi si l-a lovit pe fratele consilierului ministrului Vasile Blaga. Ulterior, Victor Lungu si Paul Niculescu au reusit sa isi recupereze atat telefonul mobil, cat si aparatul foto.

Niculescu a depus plangere penala impotriva lui Tudor Chirila pentru comiterea infractiunii de lovire, iar Lungu cere daune civile, pentru deteriorarea aparatului foto, in valoare de 1.500 RON.