Demisia deputatului Teodor Nitulescu din Partidul Social Democrat si inregimentarea acestuia in randurile PRM a surprins, la vremea respectiva, pe toata lumea.

Scenariul cum ca o buna parte dintre apropiatii fostului prefect il vor urma incepe, in aceste zile, sa prinda contur. Doi dintre consilierii judeteni ai PSD Teleorman, Marius Badea si Mircea Dumitrescu au devenit membri ai Partidului Romania Mare. Acestora li s-a alaturat si directorul Electrotel, Iulian Marcu, fost consilier in perioada 1996-2000.

Anuntul a fost facut ieri, intr-o conferinta de presa, desfasurata la sediul Partidului Romania Mare filiala Teleorman, de catre presedintele Gheorghe Pana.

Este un eveniment foarte important pentru organizatia noastra cat si pentru viata politica teleormaneana. In aceasta perioada de limpezire a apelor care se va incheia pe 10 august se produc, dupa cum ati putut observa, « miscari de trupe » surprinzatoare. Cei care se inscriu in partidul nostru nu o fac pentru avantaje materiale sau functii ci, din convingeri launtrice.

Ii primim cu bratele deschise asa cum am facut si astazi cu cei doi consilieri judeteni, Marius Badea si Mircea Dumitrescu;, a declarat presedintele Gheorghe Pana.

Decizia celor doi consilieri judeteni de a se alatura membrilor PRM a surprins, pana la urma, si conducerea organizatiei judetene a partidului, dupa cum afirma chiar presedintele Pana.

„Ideea de a crea un partid puternic la nivelul organizatiei judetene a PRM este, dupa parerea mea, principalul motiv pentru care consilierii Marius Badea si Mircea Dumitrescu ni s-au alaturat. Vreau sa reamintesc ca, in acest moment, PRM are cinci consilieri judeteni, o forta serioasa in Consiliul judetean, care, cu siguranta, poate face politica judetului.

Concluzionand, Partidul Romania Mare incepe sa-si spuna serios cuvantul in politica judetului Teleorman;, a mai afirmat vicepresedintele partidului, deputatul Teodor Nitulescu.