Serviciul de Cercetari Penale din cadrul IPJ Constanta a finalizat dosarul privind gigolo Ali Ismail, acuzat de santaj de catre Aura Marilena Din, fost profesor universitar la Universitatea Spiru Haret. Cei doi s-au cunoscut in luna iunie 2005, iar intre ei s-a infiripat o idila. Desi casatorita, Aura Marilena Din a inceput sa se intalneasca cu Ali.

Tanarul afirma ca femeia il platea cu sume frumusele contra serviciilor prestate. Cei doi se intalnisera intamplator, intr-un cabinet medical. Se pare ca Aura Marilena Din, amorezata de gigolo, care avea numai 32 de ani si era de profesie dansator, il lua cu ea in Bucuresti, unde mergea deseori la diverse intruniri, iar cei doi se cazau impreuna la hotel.

Numai ca, in august 2005, profesoara s-a prezentat la Politie pentru a-l denunta pe tanar, despre care afirma ca i-a cerut suma de 2.000 de euro, amenintand-o ca, in caz contrar, ii va arata sotului ei un filmulet realizat in timp ce intretineau relatii sexuale.

La vremea respectiva, flagrantul a fost realizat, insa, in momentul in care Ali a venit dupa cei 2.000 de euro, tanarul nu avea asupra lui nici un film. Mai mult, Ali a declarat ca nu a santajat-o niciodata pe Aura Din si ca aceasta l-a reclamat, inventand intreaga poveste a celor 2.000 de euro, pentru ca devenise geloasa.

Acelasi gigolo, Ali Ismail, este cel care a declarat, in exclusivitate pentru „Replica”, in cadrul unui interviu, ca Marilena Din a fost cea care a avut la un moment dat ideea de a face sex in trei, cu una din amicele ei, ba chiar au facut sex prin telefon, tot la cererea ei.

Ulterior insa, pentru ca el a inceput sa se intalneasca si cu amica Aurei Din, dar avea si o prietena stabila, deci incepuse sa o ignore pe fosta profesoara de la Spiru, a aparut si povestea santajului reclamat la Politie.

Dupa indelungi cercetari, din probatoriul intocmit de politisti reiese cu certitudine faptul ca Ali Ismail se face vinovat de comiterea infractiunii de santaj, sens in care dosarul a fost trimis Parchetului cu propunere de incepere a urmaririi penale.