Dr. Costel Siserman a fost eliberat din functia de director executiv al Autoritatii de Sanatate Publica (ASP) Salaj. Dr. Siserman ne-a declarat ca a primit ordinul ministrului Sanatatii Publice in care se specifica ca i se accepta optiunea de a continua activitatea de medic in sistemul de sanatate public si renuntarea la functia de director executiv al ASP Salaj.

Siserman a precizat ca se asteapta si ordinul de numire temporara a unei alte persoane ca director executiv al ASP. Pana la numirea unui interimar, la sefia ASP se va afla tot dr. Siserman, cu precizarea ca va avea atributii restranse. Va reamintim ca in luna august la adresa dr.

Siserman au aparut acuzatii de incompatibilitate, prin cumul de functii, deoarece ocupa postul de director executiv al ASP si totodata, presta activitate si la Serviciul de Medicina Legala Salaj.

La acea data am fost informati ca aceasta problema s-a pus dupa adopatrea pachetului de legi privind reforma in domeniul sanatatii, mai exact la un titlu dintr-o lege care face referire la statutul medicului.

Siserman a spus atunci ca demisia a fost depusa la intrarea in vigoare a legii cu precizarea ca nu a fost vorba de o demisie propriu-zisa, ci de o eliberare din functie solicitata de el pe baza de incompatibilitate.