Gata cu gandacii din Spitalul Clinic Judetean Constanta. O firma care a mai activat in prestari servicii de deratizare si la alte unitati mari din tara si-a facut mila de Constanta si a sponsorizat intreaga activitate de starpire a gandacilor existenti in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Este vorba despre o firma din grupul Rosal, care apartine controversatului om de afaceri Silviu Prigoana. Activitatea de deratizare a debutat ieri dimineata si a paralizat vizita rudelor bolnavilor, fapt ce a creat nemultumiri. Oamenii s-au bulucit peste paznicii spitalului, in schimb cadrele medicale si-au dat intregul acord pentru actiunea de binefacere a firmei de deratizare.

Potrivit lucratorilor de la Rosal, Superimpact, solutia cu care se starpesc gandacii nu este toxica pentru pacientii internati, singurul inconvenient fiind mirosul acid al acesteia. In salile de operatie se va actiona conform unui plan dinainte stabilit in timp ce in sectiile bebelusilor vor fi utilizate alte substante, la fel de nocive pentru gandaci dar care nu vor afecta micutii spitalizati.