Oameni de toate virstele si categoriile sociale au cercetat standurile pavilionului expozitional amplasat in Piata Unirii din Cluj-Napoca si au achizitionat publicatii din gama foarte variata disponibila la editia din acest an.

Cea mai mare afluenta de public s-a inregistrat ieri cu prilejul lansarii cartii „Andrei Saguna - corespondenta", volumele I si II, de Nicolae Bocsan, rectorul Universitatii „Babes-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca. Tot ieri, Editura Hasefer a lansat „Enciclopedia Iudaismului" si „Istoria comunitatii evreiesti din Alba Iulia".

Dintre evenimentele programului de azi al tirgului fac parte lansarea in varianta tiparita si electronica a cartii „Comunicarea scrisa in afaceri internationale", de Maria Dragan. Editura Eikon lanseaza, de asemenea, de la ora 13, volumul „Marcel Lupse - un pictor", de Dan Haulica, Mircea Oliv si Alexandru Mircea.

De la ora 16, Editura Paralela 45 lanseaza „Ancheta, oratoriu in 15 cinturi", de Peter Weiss. Din programul de miine face parte un concurs de rebus cu premii, la standul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si numeroase lansari.

Tirgul de carte se va incheia duminica, 1 aprilie, cu Tombola Gaudeamus, de la 11.30, si cu festivitatea de decernare a Premiilor Gaudeamus 2007, de la ora 13.