Patronul lui CFR nu crede ca Anca, Jula si Coroian au "trantit" meciul cu Steaua, dar i-a trimis pe cei trei la echipade juniori

Atacantul Adrian Anca sustine ca atat el, cat si Alin Minteuan au fost amenintati in ultimele zile

Vreme de 90 de minute, sefii CFR-ului, Iuliu Muresan si Arpad Paszkany, i-au "interogat" pe Adrian Anca, Vasile Jula si Cristian Coroian, jucatori banuiti ca ar fi facilitat victoria Stelei in meciul direct, de saptamana trecuta. Al patrulea "suspect", Alin Minteuan, nu a mai fost prezent la intalnirea cu conducerea.

La finalul intrevederii, care a avut loc cu usile inchise, cei cinci au sustinut o conferinta de presa, in care Paszkany si Muresan au anuntat deciziile luate: Anca, Jula si Coroian se vor pregati cu echipa de juniori, in vreme ce Minteuan va ramane in lotul pentru Divizia A.

Cu toate ca i-a scos din lot pe Anca, Jula si Coroian, Paszkany a sustinut ca toti sunt nevinovati. "Nu am avut nici o banuiala ca baietii nu si-ar fi aparat corect sansele", a spus patronul CFR-ului, care nu s-a ferit sa atace echipele din Bucuresti, pe care le considera responsabile de intreaga tevatura creata in ultimul timp. "E o conspiratie de la Bucuresti, menita sa destabilizeze echipa", a mai afirmat el. Paszkany a explicat ca tot scandalul a fost declansat tocmai pentru a tulbura apele in tabara "feroviara", in momentul in care CFR lupta cu sanse reale pentru a obtine locul 2 la finele sezonului.

Jucatorii au negat si ei ca ar fi fost partasi la vreo tentativa de blat in meciul cu Steaua, afirmand ca toate suspiciunile sunt nefondate si ca, de fapt, doar au prins o zi proasta. Atacantul Adrian Anca a cerut chiar sprijinul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

"Il rog sa se implice in acest caz", a spus jucatorul, care le-a multumit pentru sustinere lui Dan Petrescu, Gica Popescu si Claudiu Niculescu.

Varful CFR-ului a facut si o declaratie socanta, sustinand ca, dupa excluderea din lot, inainte de jocul cu FC Arges, atat el cat si Alin Minteuan au primit mesaje de amenintare pe telefonul mobil. Anca a afirmat ca nu se teme, ba chiar ca ii asteapta pe cei care vor sa ii faca rau, avand armele pregatite pentru a se apara. "stiu eu despre ce arme vorbesc. Ii astept la discutii, la ce vor ei...", a mai spus jucatorul.

Bergodi tace

Alaturi de jucatori si conducere, si antrenorul Cristiano Bergodi a participat la "sedinta" de ieri. El a plecat, insa, dupa numai 15 minute. "Voi povesti cu voi dupa meciul de sambata, cu Rapid", le-a spus Bergodi ziaristilor. Jocul contra bucurestenilor ar putea fi, insa, ultimul pentru el la carma CFR-ului, postul sau fiind in pericol in cazul obtinerii unui rezultat nefavorabil.