Odeon Cineplax doreste suprematia pe piata

Lucrarile la Polus Center Cluj au ajuns in prezent in stadii avansate la pasajul de nivel care face legatura cu soseaua principala, precum si la asfaltarea parcarilor si a doua din intrarile in mall. Dintre companiile si firmele care isi vor comercializa produsele si serviciile aici, ieri s-au prezentat la Cluj oficiali ai hipermarketului Carrefour si ai Odeon Cineplax SRL.

Aceasta din urma companie este responsabila cu multiplexul cu opt sali care va fi deschis in premiera la Cluj in luna octombrie. Este lider pe piata din Grecia, cu un numar de 60 de premiere anuale in cinematografele sale si peste 150 de titluri lansate pe DVD, si doreste sa ocupe aceasta pozitie si in Romania, dupa cum a precizat Irina Crisan, director general adjunct al companiei.

Salile din cadrul Polus Center vor avea intre 183 si 256 de locuri, iar in total 1.640 de locuri, cu posibilitate de „interlock“ intre sali. Investitia este de peste 20 de milioane de euro si va crea minim 110 locuri de munca.

Discounturi agresive

Carrefour se va deschide la Cluj cu aceeasi ocazie, dupa ce alte centre functioneaza la Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Constanta. Vor fi aduse pe piata locala 630 de locuri de munca, 1.500 de locuri de parcare si peste 55.000 de articole.

"Vom continua si aici politica agresiva bazata pe discounturi, produse de calitate si, ca noutate, o gama de importuri exclusive“, a precizat Gabriel Cubantov, director hipermarket Carrefour Cluj. In acest an se va mai deschide un centru la Bucuresti si unul la Iasi.