Una dintre investitiile anuntate de autoritatile din municipiul Craiova (judetul Dolj) cu surle si trambite se loveste deja de primele probleme. Este vorba despre incubatorul de afaceri, proiect ce intampina probleme din cauza proprietarilor de terenuri din preajma institutiei si a caii de acces.

Potrivit directorului parcului industrial, Marian Nicoli, au aparut probleme de ordin juridic cu 35 de proprietari ce au fost pusi in posesie de comisia locala de la Craiova pe terenurile localitatii Ghercesti. S-a recunoscut, insa, ca acele parcele apartin Ghercestiului.

El a adaugat ca acum este necesara identificarea proprietarilor, avand in vedere ca acestia trebuiau anuntati de organizarea santierului in apropierea terenurilor pe care acestia le detin.

Investitia va fi construit de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor in Parcul Industrial al municipiului Craiova. Valoarea totala a proiectului se va situa undeva intre cinci si opt milioane de euro, urmand sa fie realizat prin programul PHARE. Lungimea drumului de acces catre parcul industrial masoara 890 de metri, urmand sa fie realizat din bani europeni.