Mai mult de jumatate din biletele la Julio Iglesias s-au vandut deja. Au mai ramas doar locurile cu vizibilitate restransa. Daca vreti sa mai prindeti un bilet la concertul Julio Iglesias de la Sibiu ar trebui sa va grabiti. Din cele 1.400 de bilete puse in vanzare in total, mai mult de jumatate s-au vandut deja in doar primele doua zile. Cele mai cautate bilete sunt si cele mai scumpe.

Costa 300 lei noi, ofereau cea mai buna vizibilitate spre scena si s-au terminat ieri. „Cele mai scumpe bilete s-au si dat primele. Acum urmeaza cele cu 180 lei si cele cu 120 lei” au declarat reprezentantii Agentiei Teatrale Sibiu. Cele mai putin cautate bilete sunt cele de 50 RON si nu ofera acces la spectacol decat in picioare, in spatiile special amenajate.

Cu toate acestea, ieri primarul Klaus Joahannis a dat asigurari ca toata lumea care-si cumpara bilete va avea si scaune. Accesul in Piata Mare va fi liber si pentru persoanele care nu-si cumpara bilete insa acestia nu trebuie sa se astepte la o vizibilitate prea buna. „Cine vrea sa stea pe scaun plateste bilet.

Vor fi puse exact atatea scaune cate bilete vor fi vandute” a declarat Klaus Johannis. Concertul Julio Iglesias de la Sibiu este programat pentru data de 16 iulie si va fi primul oras din tara noastra in care cunoscutul artist spaniol poposeste in turneul sau.