Piata imobiliara din Timis, in crestere Preturile proprietatilor din Timisoara vor creste vertiginos in continuare, sustin expertii imobiliari.

Cele mai tranzactionate proprietati, mai precis apartamentele, vor cunoaste cresteri constante ale pretului, reteta fiind valabila si in cazul apartamentelor din blocurile comuniste.

EvZ

Consilierii judeteni vor sa-si motiveze absentele O parte dintre consilierii judeteni din Timis au cerut sa li se motiveze absentele. Si asta, din cauza ca, potrivit legii, ei pot fi exclusi din acest for la trei absente nemotivate. Romania Libera

Saptamana de foc pentru banateni Medicii din zona de vest a Romaniei sunt in alerta, dupa ce Timisul, Aradul si judetul Caras-Severin au primit cod portocaliu.

Specialistii se asteapta ca la finele saptamanii temperatura sa ajunga la o valoare de 40 de grade Celsius la umbra. Pe moment, corturile de prim-ajutor au fost desfiintate, dar medicii vor sta in continuare de garda ca sa ii ajute pe oamenii lesinati din cauza caldurii.

Timisoara Online