Elena Udrea isi propune ca scop in fruntea organizatiei PDL Bucuresti sa scape capitala de Sorin Oprescu, cel mai slab primar din ultimii 20 de ani. "Eu vreau sa scapam Bucurestiul de Sorin Oprescu, cel mai slab primar al capitalei din ultimii 20 de ani. Vreau sa scapam Romania de PSD, partidul caracatita", "cel mai mare obstacol in viitorul Romaniei", a spus Udrea.

Ea a afirmat ca PDL a gresit atunci cand a lasat Bucurestiul "pe mana unui doctor care nu nimereste niciodata diagnosticul" si care s-a remarcat doar prin "recorduri cu Mos Craciun, cel mai mare tort sau cel mai mare carnat".

Elena Udrea a sustinut ca Bucurestiul "mai traieste si azi din proiectele si munca primarilor Basescu si Videanu", iar PDL trebuie sa se intoarca "la modelul Traian Basescu", respectiv sa mearga "in strada" pentru a-i asculta pe oameni.

In discursul sustinut inainte de votul pentru presedintia filialei PDL Bucuresti, Elena Udrea, singurul candidat, a pledat pentru refacerea unitatii fortelor de dreapta, "singura garantie ca Romania nu se va intoarce la Ion Iliescu".

"Trebuie sa trecem peste orgolii politice si sa sustinem refacerea unitatii dreptei. (...) PSD castiga in forta cand dreapta e dezbinata", a explicat ministrul Dezvoltarii regionale.

In opinia sa, "PSD e cel mai mare obstacol in modernizarea tarii" iar "Ponta Victor e un soldat credincios care asculta poruncile stapanilor, Adrian Nastase si Ion Iliescu".

Elena Udrea a afirmat ca exista bani pentru metroul din Drumul Taberei, pentru constructii de gradinite, reabilitarea de parcuri sau locuinte ieftine pentru tineri, iar cu aceste proiecte PDL poate recastiga increderea bucurestenilor.