Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri dupa-amiaza, la Iasi, ca partidul pe care il reprezinta nu umbla dupa ciolan, insa daca va i se vor solicita specialisti in cazul unei remanieri guvernamentale nu se va da la o parte, transmite Mediafax.

Gabriel Oprea a afirmat ca remanierea guvernamentala este de competenta premierului Emil Boc si a presedintelui Traian Basescu, insa daca va fi solicitat sa ocupe noi portofolii partidul nu se va da la o parte.

"Nu umblam dupa ciolan, insa avem specialisti buni. Nu ne dam la o parte, doar lasii pleaca. Daca ni se vor solicita oameni nu va fi nici o problema", a spus Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a precizat ca partidul sau este solidar cu Guvernul, iar parlamentarii acestei formatiuni nu vor vota motiunea de cenzura a opozitiei.

"Daca doar Romania era in criza, atunci guvernul trebuia sa plece. Dar uitandu-ne la ceea se petrece in jur, e necesar sa ne unim. State ca Grecia se prabusesc, iar in acest context trebuie sa mergem pe interesul national. Acum se vad adevaratii barbati de stat, in momente de criza", a adaugat Gabriel Oprea.