Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, spune ca asteapta un raspuns din partea staff-ului lui Traian Basescu privind participarea sa la dezbaterea de vineri seara, dupa ce a vorbit cu Crin Antonescu si Mircea Geoana care au acceptat prezenta sa la intalnire.

"Am fost contactat de domnii Mircea Geoana si Crin Antonescu, care au acceptat sa fiu prezent la dezbaterea de vineri seara. Astept acum si un raspuns din partea staff-ului domnului Traian Basescu pentru ca vreau sa particip la dezbatere. Daca au acceptat candidatii PSD si PNL o dezbatere in patru, astept ca si Traian Basescu sa isi dea acordul. Nu are de ce sa nu ma accepte", a spus Kelemen, citat de Mediafax.

Candidatul UDMR a precizat ca asteapta un raspuns din partea lui Traian Basescu pana in jurul orei 15.00 sau 16.00, pentru a avea timp sa ajunga in Bucuresti.

Dezbaterea de la Palatul Parlamentului va incepe la ora 19.00 si va dura doua ore.

Institutul pentru Politici Publice: Numarul de invitati ramane neschimbat

Pozitia Institutului pentru Politici Publice (IPP) fata de organizarea dezbaterii intre principalii candidati la functia de presedinte al Romaniei ramane neschimbata, a declarat vineri, pentru AGERPRES, directorul IPP, Violeta Alexandru.

Ea spune ca, din punctul de vedere al organizatiei, toate detaliile privind participarea, temele si numarul de invitati sunt neschimbate, raman asa cum au fost stabilite in cursul zilei de joi.