Premierul Emil Boc a declarat vineri in timpul vizitei pe santierul Autostrazii Transilvania ca nu ii este teama de o eventuala motiune de cenzura: "cand ai atatea lucrari de infrastructura care se deruleaza, nu te mai temi de nici o motiune de cenzura; am mai trecut de doua motiuni... ne-am mai angajat raspunderea de 5 ori; o motiune in plus nu ne sperie". Primii 42 de Km ai Autostrazii Transilvania vor fi inaugurati la 1 decembrie, a asigurat premierul.

"De 1 decembrie, dupa ce vom celebra Ziua Nationala, vom deschide si circula prin Pasajul Baneasa", a spus Boc.

El a continuat afirmand ca apoi va lua elicopterul pentru a ajunge in Cluj, unde se vor inaugura primii 42 de kilometri ai Autostrazii Transilvania, pe tronsonul Gilau-Campia Turzii.

Ministrii interimari nu vor fi platiti si pentru activitatea prestata suplimentar la ministerele cedate de PSD, ci vor fi remunerati in continuare cu aceleasi indemnizatii, a mai spus premierul Emil Boc.

"Ministrii interimari nu vor primi niciun leu in plus, raman cu cat au acum, nimic in plus", a spus Boc, raspunzand unei intrebari a presei pe aceasta tema.