Organizatia PD-L sector 5 a depus o plangere penala impotriva lui Marian Vanghelie, pentru ca a distribuit in campania electorala telefoane mobile bucurestenilor. Democrat-liberalii au inaintat sesizarea la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 5.

PD-L sustine ca staff-ul de campanie al lui Marian Vanghelie a distribuit telefoane mobile alegatorilor din Cartierul Rahova cu indemnul “Suna-l pe Vanghelie”.

"Telefoanele mobile in cauza au fost distribuite, incarcate cu o cartela SIM preplatita cu credit de 4 euro si un incarcator aferent. Pretul unui aparat este de circa 120 Ron, deci nu poate fi considerat un cadou simbolic", se spune in comunicatul de presa al PD-L.

PD-L sector 5 condamna asemenea practici, "nedemne intr-o campanie electorala dintr-un sector al Capitalei Romaniei. Candidatul PSD demonstreaza astfel dispret fata de lege si dispret fata de locuitorii sectorului 5, pe care i-a ignorat atata vreme".

Presa a surprins oameni din staff-ul de campanie a lui Marian Vanghelie care distribuiau in cartierul Rahova, pachete care contineau telefoane mobile si cartele telefonice.