Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, referindu-se la viitorul candidat al PSD pentru Primaria Capitalei, ca organizatia pe care o conduce nu va mai accepta "sa se faca jocuri de culise" de catre Ion Iliescu.

"Nu mai acceptam sa se faca jocuri de culise nici de catre Ion Iliescu, nici de alte persoane din partid. Pe mine ma intereseaza vocea majoritatii din acest partid si ma bat ca sa nu se mai intample nici la mine, nici la alte organizatii aceste lucruri", a spus Marian Vanghelie.

Intrebat daca il va sustine pe Miron Mitrea, in cazul in care acesta va fi desemnat candidat la Primaria Bucuresti din partea PSD, Vanghelie a spus ca deocamdata nu s-au purtat discutii in partid despre acest lucru, dar ca "de principiu, e posibil orice".

Conducerea PSD s-a intrunit luni pentru a discuta despre candidatii partidului la pentru locale, in special pentru Primaria Bucuresti. Situatia in partid a devenit tensionata dupa ce Mircea Geoana a anuntat ca Marian Vanghelie este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Vanghelie a fost contestat de aripa Iliescu, care il sustine pe senatorul Sorin Oprescu, mai bine plasat in sondaje. Mai mult, la sfarsitul saptamanii trecute a aparut un al treilea posibil candidat la Primaria Capitalei, seful de campanie al social-democratilor Miron Mitrea.

Update: Intrebat cum comenteaza declaratia lui Vanghelie, Ion Iliescu a replicat sec: "Prostia n-o comentez !".