Refuzată de Klaus Iohannis, Viorica Vasilica Dăncilă se simte înfuriată. Cel puțin acesta este emoticonul pe care candidata PSD l-a pus la postarea de pe Facebook în care i-a transmis vineri șefului statului o ultimă invitație la dezbatere.

HotNews.roFoto: Hotnews

În ultima zi de campanie electorală înaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD la președinție Viorica Dăncilă îl invită, din nou, pe președintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, susținând că echipa ei încearcă să ia legătura cu staff-ul contracandidatului. Șeful statului a precizat, în repetate rânduri, că refuză orice dezbatere cu liderul unui ”partid care a guvernat împotriva românilor”.

”Dragi jurnaliști, Dragi formatori de opinie, Indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală. Nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?”, a scris Dăncilă, pe Facebook.