Presedintele interimar al PNL Dambovita, deputatul Cezar Preda, considera fostul lider PNL Crin Antonescu e un "liberal adevarat", iar decizia daca revine sau nu in conducerea PNL ii apartine, desi deocamdata nu s-a pronuntat pe acest subiect, informeaza Agerpres.

Crin AntonescuFoto: HotNews / Dan Popescu

''N-am vorbit cu Crin de luni bune, nu am auzit sa se discute, nici nu cred. Dar ce, Crin Antonescu apare in sondaje? Daca e vorba de sondaje, pot sa va spun fara echivoc: sondajul PNL, cel real, fara ce apare pe toate site-urile asa, se termina in 27 septembrie, atunci vor fi prezentate valorile. Alaltaieri abia au intrat in teren, nu sunt nici macar preliminare. In ceea ce priveste dorinta unor colegi ca domnul Antonescu sa faca parte iarasi din conducerea PNL, asta a fost publica, domnia sa a raspuns de vreo doua-trei ori. Pentru mine este important ca toti liberalii sa fie impreuna'', a spus Cezar Preda, intrebat daca subiectul Crin Antonescu este de actualitate in PNL.

El a adaugat ca decizia de a se reintoarce sau nu in conducerea PNL ii apartine lui Crin Antonescu si a subliniat ca acesta s-a pronuntat deja public pe acest subiect.

''Crin Antonescu e un liberal adevarat, daca vrea vine alaturi de noi, daca nu, asa cum a spus, renunta, asta e decizia proprie. Eu il cunosc de foarte mult timp, e un om respectabil, un om care a facut cat a putut de bine PNL, un om respectat. In rest nu pot sa va spun despre viitorul lui politic, ce are domnia sa de gand si cum e perceput de unii colegi. Se exprima fiecare cum doreste'', a precizat vicepresedintele PNL Cezar Preda.