Cristian Busoi, potentialul candidat al PNL la primaria Capitalei, l-a insotit marti pe presedintele Klaus Iohannis la o vizita efectuata la doua obiective de patrimoniu arhitectural aflate in zona Filaret - Rahova.

Cristian BusoiFoto: cristianbusoi.eu

Seful statului a vizitat "The Ark - Bursa Marfurilor Creative" si Institutul Astronomic al Academiei Romane din Parcul Carol.

In timpul declaratiilor de presa, Cristian Busoi a stat imediat in stanga sefului statului.

Intrebat de ziaristi de ce este alaturi de Cristian Busoi, Klaus Iohannis a raspuns: "L-am invitat sa ma inosteasca", fara a oferi alte detalii.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei va fi anuntat vineri, la sedinta Consiliului National al partidului, a precizat copresedintele PNL Vasile Blaga luni, intr-o conferinta de presa, in contextul in care Catalin Predoiu a fost propus sa preia functia de presedinte a filialei PNL Bucuresti.

"Candidatul pentru Bucuresti va fi desemnat in aceasta saptamana pe baza analizei sociologice facute si va fi anuntat la Consiliul National de Coordonare" a spus Blaga.

Intrebat daca acesta ar putea fi europarlamentarul Cristian Busoi, Blaga a raspuns ca ar putea fi o varianta.

PNL Bucuresti urmeaza sa aiba o sedinta miercuri, cand se vor discuta analizele interne si se va decide candidatul.

La randul sau, Alina Gorghiu a afirmat ca nu este multumita de scorul politic de care se bucura candidatii PNL in Bucuresti.