Liderul organizatiei PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca va candida, la congresul PSD din 18 octombrie, pentru o functie de vicepresedinte la nivel national, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Candidatura mea la functia de vicepresedinte este rezultatul consultarii cu membrii Biroului Permanent Judetean si presedintii de organizatii. Este o competitie grea, vedeti din ce a publicat presa, foarte multi colegi s-au inscris in aceasta competitie, mai ales pe functia de vicepresedinte", a spus Tutuianu.

"Am primit, pana astazi, recomandari de la organizatiile judetene din Brasov, Prahova, Giurgiu, Caras-Severin si Sibiu. Voi vedea care mai sunt organizatiile care mai recomanda o asemenea candidatura. Eu voi incerca in ziua congresului sa ma adresez tuturor celor 4.200 de participanti si o sa incerc, intr-o modalitate pe care o sa o convin cu colegii mei, sa facem un pic de lobby si publicitate acestei candidaturi, in interesul reprezentarii judetului Dambovita in structura centrala a partidului", a precizat el, in contextul in care, potrivit regulamentului pentru alegerile interne, pentru a candida la un post de vicepresedinte este nevoie de recomandare a trei organizatii judetene - cea din care provine candidatul si alte doua.

El a mai spus ca isi va depune oficial candidatura, cel mai probabil, in cursul zilei de joi.