Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a discutat online cu cititorii HotNews.ro dupa un an de mandat in Parlamentul European, despre modul in care este vazuta la Bruxelles criza din Grecia, situatia din Republica Moldova, dupa alegerile locale castigate de pro-europeni, despre sansele de reusita ale planului Juncker in incercarea de a redinamiza economia europeana, dar si despre strategiile gandite la nivelul executivului european pentru incurajarea IMM-urilor.

Siegfried MuresanFoto: Facebook

Nota redactiei:

  • Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana

Siegfried Muresan este membru al Parlamentului European incepand din anul 2014 si vicepresedinte al Comisiei pentru bugete din Parlamentul European. Este membru in Delegatia la Comisia parlamentara de cooperare UE - Moldova si in Delegatia la Adunarea Parlamentara Euronest, precum si membru supleant in Comisia pentru afaceri economice si monetare si in Delegatia pentru relatiile cu India.

Incepand cu luna ianuarie 2015, Siegfried Muresan detine si functia de purtator de cuvant al Partidului Popular European (PPE).