Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Orastie, raspunzand unei intrebari, ca are o relatie foarte buna cu Ioan Rus si ca a auzit si el scenariul in care la CExN se va "juca cu cutitele pe masa", aratand ca, in schimb, social-democratii nu au avut niciun cutit, potrivit Mediafax.

Intrebat daca exista in PSD un razboi intre Sud si Ardeal, respectiv intre organizatiile care il sustin pe el si cele din Ardeal, care l-ar sustine pe Dan Sova, Dragnea a spus ca aceasta informatie este "proasta".

"Este o informatie proasta. Este o informatie foarte proasta. Nu este niciun fel de razboi in partid. In presa nu stiu ce poate sa fie", a spus Dragnea.

Solicitat sa comenteze faptul ca venirea lui Ioan Rus in Guvern ar reprezenta, potrivit unor surse, o contrapondere la puterea acumulata de el, Dragnea a spus ca el cu Rus are o relatie foarte buna.

"Eu cu domnul Rus am o relatie extrem de buna si suntem foarte buni prieteni. Noi nu o judecam asa. Domnul Rus a venit in Guvern pentru ca este un ministru bun, cu experienta si poate sa ajute Guvernul foarte mult. Astea sunt niste scenarii care nu au nicio legatura cu realitatea, din fericire. Am mai auzit ca se va juca cu cutitele pe masa. Toti colegii care au intrat la discutii azi nu aveau niciun cutit", a mai spus Dragnea.