Liderul liberal Crin Antonescu a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca intreaga organizatie a PC Sector 3 s-a alaturat PNL, fostul lider al filialei, Virgil Dracea, acuzand, dupa aderera la PNL, modul in care Daniel Constantin conduce partidul, relateaza Mediafax.

La conferinta de presa au luat parte fostul presedinte al PC Sector 3, Virgil Dracea, si fostul prim-vicepresedinte al PC Sector 3, Dan Marinescu, fosti lideri conservatori care au decis sa adere la PNL.

Dracea a mentionat ca dupa opt ani de munca in PC, in care a obtinut rezultate bune, a remarcat faptul ca promovarea in PC nu se face in baza criteriilor de performanta.

"Conducerea PC ne-a blocat accesul la toate functiile politice pe care le-am fi meritat. Aceasta stare de spirit nu e numai in filiala noastra, exista colegi nemultumiti de modul in care Daniel Constantin conduce acest partid", a sustinut Dracea.

"PC a devenit captiv anturajului lui Daniel Constantin. Chiar si Dan Voiculescu i-a atras atentia sa aiba grija de fialiale. Am decis sa parasesc aceasta grupare de intrerese din jurul lui Daniel Constantin. Eu sunt antreprenor, om de dreapta, iar PNL e singurul partid care reprezinta cu adevarat dreapta", a mai spus Dracea.