Premierul Victor Ponta a declarat marti, intr-un miting electoral la Bacau, ca in Romania "exista o doamna care se ocupa cu ridicatul", dar nu si-ar dori sa fie mai bun ca Elena Udrea la acest capitol.

"Important e ca peste tot in tara sa se faca lucruri care nu s-au facut din 2008 incoace, pentru ca tara s-a oprit in loc sau mai bine zis s-a dus in jos dupa 2008 si noi acum am repornit-o. As fi zis 'Ridicam Romania', dar stiu ca e o doamna care se ocupa cu ridicatul si nu as vrea sa-i fac concurenta. Nici nu as putea fi mai bun decat doamna Udrea la ridicat. Eu vreau doar sa fiu mult mai bun la construit in Romania si la a va inspira alaturi de mine mandria de a fi romani si de a face ceva cu tara noastra", a spus Ponta, citat de agentia Mediafax.

Elena Udrea apare, pe un afis al Partidului Miscarea Populara, in fata unui grup de lideri ai partidului, sub sloganul: "Ridicam Romania".

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca s-a speriat cand a vazut acest afis de "restul strigoilor din spatele doamnei Udrea".

"Eu cred ca presedintele Basescu vrea sa faca, si il curajez in acest sens, sa faca campanie pentru doamna Udrea si restul strigoilor din spatele doamnei Udrea, i-am vazut pe afis, m-am speriat un pic asa. Dar ma rog, important e ca e doamna Udrea acolo, tanara si dornica de lupta. Sa mearga domnul Basescu cu doamna Udrea, sa mearga cu domnul Florin Popescu, cu catuse, cu ce-o fi, sa mearga cu un pui, cu ce o avea el, sa faca campanie, pentru ca a facut chestia asta in 2012 si ne-au mai dat noua, celor de la USL, inca vreo zece procente. Deci il rog pe domnul Basescu sa se duca in campanie pentru Udrea si domnul Florin Popescu, pentru ca oamenii de abia asteapta sa-l vada ca sa-si aduca aminte de toate relele pe care le-a facut si mai ales de noul lui partid, adica vechii corupti si vechii profitori, acum sunt noul partid. Ne-a pacalit de doua ori domnul Basescu, dar a treia oara nu mai tine", a precizat Victor Ponta, citat de agentia Mediafax.