Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a declarat, vineri, la Targoviste, ca nu va pleca din PNL si spera ca Victor Ponta se va gandi mai bine in week-end.

''Eu cred ca domnul Ponta, peste week-end, se va gandi mai bine. Daca domnul Ponta ramane consecvent inseamna ca a facut un caz din cazul Sorin Rosca Stanescu. Inseamna ca altceva il determina sa incerce ruperea USL'', a precizat Rosca Stanescu, citat de Agerpres.

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca este cea mai mare criza din USL situatia generata de atacurile politice ale liberalului Rosca Stanescu la adresa unor membri ai PSD. Liderul social-democratilor a mai spus ca daca Sorin Rosca Stanescu e in continuare senator PNL, atunci acordul USL nu se respecta.

Intrebat daca va incerca sa poarte o discutie cu Victor Ponta, senatorul liberal a spus: ''ierarhic, domnul Ponta, care este prim-ministru, ar trebui sa incerce sa aiba o discutie cu mine''.

''Eu sper sa nu stea in persoana mea (USL, n.r.). Persoana mea nu este una atat de importanta incat o alianta atat de importanta sa se prabuseasca din cauza mea. Nu se pune problema sa plec din PNL (...). Pentru acele lucruri, care au putut fi interpretate drept atacuri la persoana mi-am cerut si imi cer scuze'', a adaugat senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu.

Senatorul liberal a participat, vineri, la sediul Consiliului Judetean Dambovita, la o intalnire a ministrului delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Ana Varga, cu primari din judet.